Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Piet Klerkx

Helaas, op dit moment zijn er geen Piet Klerkx folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Piet Klerkx aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op Piet Klerkx kunt besparen.

Piet Klerkx is met zes vestigingen en bijna 90 jaar ervaring dé woonwinkel van Nederland. Naast een grote collectie meubelen en bedden, hebben we in Amersfoort en Waalwijk ook een keuken en badkamer showroom. Piet Klerkx heeft wooninspiratie in elke stijl en voor elk budget. Onze interieur adviseurs bieden graag hulp bij het maken van de juiste keuzes door het geven van interieur- en stijladvies. Piet Klerkx, thuis in ieder huis.

Over Piet Klerkx

Piet Klerkx is met 6 vestigingen en bijna 90 jaar aan ervaring dé woonwinkel van Nederland. Naast een grote collecties aan bedden en meubelen, hebben ze in Waalwijk en Amersfoort ook een showroom voor keukens en badkamers. Voor wooninspiratie voor ieder budget en elke stijl moet je zeker bij Piet Klerkx zijn. Daar helpt het personeel jou graag met interieur- en stijladvies.

Wil je weten welke winkel het dichtst bij jou in de buurt zit? Bekijk dan hier het complete overzicht van alle Piet Klerkx winkels.

Piet Klerkx folder

Eens in de 2 weken verschijnt de nieuwste Piet Klerkx folder online. Daar vind je in een lekker dik exemplaar alle collecties en een uitgebreid overzicht van alle meubels, accessoires en andere tools om jouw woonruimtes naar eigen smaak in te richten. Ook zie je overzichtelijk wat alle aanbiedingen zijn en wanneer de nieuwste sale en outlet is.

Door de Piet Klerkx folder in alle rust door te lezen, ben je op de hoogte van alle actuele acties. Wees er dus op tijd bij om deze te bekijken, zodat je goed voorbereid 1 van hun outlets binnenloopt.

Piet Klerkx aanbiedingen

Wie de folder voor alle sales acties doorneemt, ziet dat Piet Klerkx aanbiedingen heeft die altijd een groot voordeel opleveren. Zo scheelt de aanschaf van een hoekbank of een eettafel al snel honderden euro’s en zijn er acties op meer dan 100 grote woonmerken.

Ook online ben je snel op de hoogte van alle aanbiedingen. Wanneer er Merkenfestival of een exclusieve koopavond is, maak jij voor een lage prijs van jouw huis een thuis.

Wil je alle Piet Klerkx aanbiedingen als eerste bekijken? Meld je dan aan op de app van Reclamefolder.nl en krijg een melding wanneer de nieuwste folder online beschikbaar is.

Piet Klerkx sales en outlets

Als Piet Klerkx sale of outlet heeft, krijg je korting op alle A-merken die soms tot wel 70% oplopen! Showroommodellen en vele andere artikelen vliegen dan de winkel, dus ga dan snel naar een outlet store. Dan profiteer jij zo goed mogelijk van alle lage prijzen!