Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Pipoos

Pipoos is een winkelketen in creatieve hobbyartikelen met 31 winkels in Nederland en België. Houd je van breien, haken, hip handwerk, taarten en cup cakes versieren, sieraden maken, scrapbooking, schilderen, kleien, stempelen, home deco, art journaling of kaarten maken? Pipoos heeft echt alles in huis voor al jouw zelf maak projecten. Van snijmesjes, papier, lijm en verf tot wol, leuke stofjes, kralen en bak mixen. En om je extra te inspireren staat elke winkel vol leuke voorbeelden. Bekijk de Pipoos folder want naast de laatste aanbiedingen vind je in de Pipoos folder ook de leukste ideeën om creatief te werk te gaan. Kom eens langs om je te laten verrassen door het steeds vernieuwende aanbod. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Pipoos folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Pipoos folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Pipoos folder.

Over Pipoos

Pipoos is een winkelketen met creatieve hobbyartikelen. Als je graag doet aan breien, handwerken, haken, quilten, cupcakes versieren, sieraden maken, schilderen, kleien of stempelen, dan weet je precies waar je moet zijn. Met 31 winkels in Nederland en België zit er nooit een vestiging te ver bij jou uit de buurt. Pipoos heeft alles in huis voor al jouw zelfgemaakte projecten.

Wil je weten welke winkel het dichtst bij jou in de buurt zit? Bekijk dan hier het complete overzicht van alle Pipoos locaties.

Pipoos folder

Wanneer er een Pipoos folder beschikbaar is, zie je snel waar hun uitgebreide assortiment uit bestaat. Van snijmesjes, papier, lijm, verf en wol tot stofjes, kralen, bakmixen en garen; het is er allemaal. Voor extra inspiratie staat elke winkel voor leuke voorbeelden, zodat je ook voor jouw volgende project bij Pipoos binnenloopt.

Door de Pipoos folder in alle rust door te lezen, mis je geen enkele aanbiedingen van deze winkel er koopje genoeg om jouw komende werken zonder problemen af te maken.

Pipoos aanbiedingen

Wie de folder doorbladert of eens in de webwinkel kijkt, ziet dat Pipoos aanbiedingen heeft die het knutselen nog leuker maken. Alle artikelen die je nodig hebt om van jouw werk een succes te maken, hebben wel een bepaalde korting. Vooral op de sale pagina van Pipoos vind je kortingen die al snel tientallen procenten bedraagt. Wees er dus snel bij, zodat je de laagste prijs hebt.

Wil je alle Pipoos aanbiedingen als eerste bekijken? Meld je dan aan op Reclamefolder.nl en krijg een melding wanneer de nieuwste folder online verschijnt. Zo weet je welke acties er zijn en van welke sales je kunt profiteren.

Pipoos sales en outlets

Tijdens de Pipoos sales en outlets profiteer je maximaal van alle lage prijzen. Zo wordt jouw project niet alleen ontzettend, maar ook bijzonder goedkoop. Kijk op hun site wat alle sale acties zijn of ga naar 1 van de outlet stores. Dan betaal je weinig en ben je de komende tijd lekker creatief aan de gang!