Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Praxis

Praxis aanbiedingen

Praxis is een bouwmarktketen met ruim 130 vestigingen in heel Nederland. Elke vestiging is prettig en overzichtelijk ingericht en biedt uitstekende keuzemogelijkheden voor zowel de ervaren klusser als de beginnende doe het zelve. Naast constructieve assortimentsgroepen treft u bij Praxis bovendien een zeer uitgebreid decoratief assortiment aan, zoals behang, verf, raamdecoratie en tegels. Praxis biedt u een ruim assortiment klusartikelen aan tegen aantrekkelijke, lage prijzen. Bij praxis kunt u altijd terecht voor alle producten die u nodig heeft van de bouwmarkt. Met de goede service van praxis vindt u wat u zoekt en krijgt u het advies waar u om vraagt. In de Praxis folder staan de laatste aanbiedingen tegen de scherpste prijs. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Praxis folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Praxis folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Praxis folder.

Praxis folder

Praxis is de bekendste en grootste bouwmarkt van Nederland. In 1978 werd de winkel opgericht in het Limburgse Venlo. Daar breidde het zich in razend tempo uit en vandaag de dag is het moeilijk om er niet eentje tegen het lijf te lopen. In 2020 zijn er maar liefst 195 verschillende winkels waar je als klusser jouw spullen in huis haalt.

Bekijk welke Praxis winkel het dichtst bij jou in de buurt zit.

Praxis aanbiedingen

Over de jaren heeft Praxis de verschillende formats ontwikkeld. We nemen ze kort met je door.

Allereerst is er Praxis City. Dit zijn de kleine winkels in de stad, waar je perfect terecht kunt voor het verbouwen van je appartement of kleine stadswoning. Met hun basisassortiment is de kans groot dat je vindt wat je zoekt.

Daarnaast zijn er de Mid Box winkels, waar de normale Praxis en de megastores onder vallen. Deze zijn meer dan 10 keer zo groot als Praxis City en je vindt er dan ook alles voor groot onderhoud, reparaties en renovaties.

Verder kun je uiteraard ook online bestellen. Aan de hand van de Praxis folder kun je niet alleen eenvoudig kopen wat je nodig hebt, maar check je direct de meest recente aanbiedingen.

Praxis sale

Elke weer is de nieuwste Praxis folder online beschikbaar. Daar valt direct op wat een enorm assortiment ze hebben. Doordat er uit bijna 60.000 artikelen te kiezen valt, is de kans groot dat je tevreden en met een goede korting de winkel uitloopt. Behang, verf, raamdecoratie en tegels zijn slechts een paar producten zie je regelmatig in de aanbieding ziet.

Praxis outlet

Door het ruime aanbod aan klusartikelen en de aantrekkelijke, lage prijzen, vind je in de folder altijd scherpe aanbiedingen. Bij deze bouwmarkt hoef je je dan ook geen zorgen te maken dat je meer betaalt dan nodig is. Zorg ook dat je de nieuwste folder op tijd doorleest. Dan sta je nooit voor verrassingen en is je portemonnee een stuk gelukkiger.

Wil je altijd als eerste de nieuwste Praxis folder online hebben? Meld je dan aan op onze Reclamefolder app. Dan krijg jij een melding wanneer het nieuwste exemplaar voor je klaar staat.