Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Prénatal

Prénatal

Bij ons vind je altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van Prénatal. Bekijk de folder en mis geen enkele aanbieding. Bespaar direct en bekijk de folder.

Deze Prénatal folder is geldig tot zondag 16 oktober.

Bekijk actuele folder

Prénatal aanbiedingen

Prénatal heeft iedere maand de leukste en beste aanbiedingen voor jou in de online folder staan. Zij hebben altijd scherpe aanbiedingen op bekende merken als Bugaboo, Joolz, Stokke tripp trapp, Medela en Maxi-Cosi, maar ook op hun private label! Prénatal heeft inmiddels 20 megastores en 38 citystores en dit maakt hen de grootste babywinkel van heel Nederland! Naast een groot assortiment bestaat Prénatal al ruim 57 jaar en hebben zij alle kennis in huis om jou van het beste advies te voorzien. Hoe leuk, nieuw of verrassend een product ook is, kwaliteit en veiligheid staan bij Prénatal altijd bovenaan.

Over Prénatal

Prénatal is 1 van de grootste specialisten in babyartikelen. Zij zijn de belangrijkste plek waar je als (toekomstig) ouder terecht komt om jouw kleintje volledig in de watten te leggen. Met goede prijzen, service, advies en bereikbaarheid zorgt Prénatal ervoor dat je alles kunt vinden voor jouw baby.

Sinds de oprichting in 1959 is de keten als kool gegroeid. Zo zijn er nu 57 winkels in Nederland, met 20 megastores, 37 citystores en een webshop.

Wil je weten welke Prénatal winkel het dichtst bij jou in de buurt zit? Bekijk dan het complete overzicht van alle Prénatal locaties.

Prénatal folder

Elke 2 weken verschijnt de nieuwste Prénatal folder online, met daarin de scherpste aanbiedingen op babyartikelen. Zo vind je in hun folder de beste aanbiedingen op producten als kinderzitjes, buggy’s, babykleertjes en bekertjes. Ook verkoopt Prénatal artikelen van bekende merken als Bugaboo, Joolz, Stokke tripp trapp, Medela Maxi-Cosi.

Mochten die te prijzig voor je zijn, dan is er nog steeds goed nieuws. In de Prénatal folder vind je ook voldoende goedkopere producten van hun eigen merk. Zorg er dus voor dat je uitgebreid naar de beste aanbiedingen op babyartikelen kijkt, dan bespaar je flink wat centjes tijdens deze roerige tijd.

Prénatal aanbiedingen

Om zo goed mogelijk te profiteren van alle Prénatal aanbiedingen, is het niet onverstandig om te kijken waar je allemaal korting op krijgt. In het geval van deze winkel is dat een hele hoop. Zo bespaar je op buggy’s al gauw meer dan 100 euro en is er 15% korting op alle campingbedden. Door de folder in alle rust door te lezen, kunnen jullie als ouders (of ouders in spe) flink wat geld besparen.

Wil je de Prénatal aanbiedingen als eerste bekijken? Dan kan. Door je op onze site of de app van Reclamefolder aan te melden, krijg je een melding wanneer de meest recente folder online te zien is. Zo mis je niks en weet je tijdens sales en outlets precies waar je van kunt profiteren.

Prénatal sales en outlets

Wie tijdens de Prénatal sales en outlets naar binnen loopt, wordt door het personeel optimaal geholpen om de beste spulletjes en kleertjes in huis te halen. Je krijgt gedegen advies en door de vele acties loop je altijd tevreden de winkel uit.