Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Prominent

Helaas, op dit moment zijn er geen Prominent folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Prominent aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op Prominent kunt besparen.

Prominent is de grootste aanbieder van relaxstoelen, relaxbanken, design relaxstoelen en sta op-stoelen van Nederland. Met 42 winkels zit Prominent altijd in de buurt. De missie van Prominent is om Nederland relaxter te maken. Want wie relaxed zit, staat volop in het leven! Met de (op maat gemaakte) meubels uit ons assortiment bieden wij top zitcomfort. Ons ervaren personeel weet precies welke stoel bij je past, welke wensen of behoeften je ook hebt. Naast ons gespecialiseerde maatwerk in de gewone winkel, vind je in onze outletwinkels een selectie stoelen voor een aantrekkelijke prijs. Kijk voor meer informatie over de Prominent-winkels op www.prominent.nu of in de Prominent folder. Reclamefolder.nl biedt de mogelijkheid om Prominent-folders eens rustig online terug te lezen. Meld je aan om een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Prominent-folder beschikbaar is. Zo mis je nooit een interessante actie!

Heb je al eens een van de Prominent Outlets bezocht? Kom langs en profiteer van scherpe aanbiedingen. Prominent heeft meerdere outlet filialen. Er zijn relaxstoelen outlets voor fauteuils en een sta-op stoel outlet. Showroommodellen worden verkocht met hoge kortingen tot wel 70%. Naast al dit outlet voordeel heb je keuze uit meer dan 2000 modellen en krijg je tot 12 maanden garantie. Nog meer sale voordeel kun je vinden in de folder.

Over Prominent

Prominent is de grootste aanbieder van (design) relaxstoelen, -banken en sta op-stoelen van Nederland. Waarom al deze producten die met relaxen te maken hebben? Omdat het de overtuiging van Prominent is dat relaxte mensen volop in het leven staan! Hun meubels zijn niet alleen van topkwaliteit, maar worden ook waar nodig op maat gemaakt. Bezoek dus snel 1 van hun 42 winkels in het land, om zelf deze ervaring te beleven.

Wil je welke welke Prominent vestigingen het dichtst bij jou in de buurt zitten? Bekijk dan hier het complete overzicht van alle Prominent locaties.

Prominent folder

Wanneer er een Prominent folder online staat, vind je er breed assortiment aan luxe meubelstukken, die met alle aanbiedingen voor een lage prijs te koop staan. Alle banken en stoelen, waar je door het comfort heerlijk in ontspant, staan er uitgebreid in beschreven. Daarnaast zie je in de folder direct wanneer er een speciale Prominent outlet is, zodat je nooit teveel voor jouw meubilair betaalt.

Door de Prominent folder in alle rust door te lezen, mis je geen enkele aanbieding op het gebied van stoelen en banken. Zo weet je precies wanneer je de beste artikelen voor de laagste prijs in huis haalt.

Prominent aanbiedingen

Wie online of in de folder kijkt, ziet dat Prominent aanbiedingen heeft, die het een stuk aantrekkelijker maken om relaxstoelen en relaxbanken te kopen. Vooral tijdens de outlet heb je het goed voor elkaar. Dan krijg je op wel 500 producten kortingen die vaak 50% zijn! Zo heb je het grootst mogelijke comfort voor een zeer voordelige prijs in huis. Wees er snel bij, want op = op!

Wil je alle Prominent aanbiedingen als eerste bekijken? Meld je dan aan op de app van Reclamefolder.nl en krijg een melding wanneer de nieuwste folder online beschikbaar is. Zo weet je precies wanneer er outlet is en je slechts de helft van de prijs betaalt.

Prominent sales en outlets

Tijdens de Prominent outlet profiteer je van scherpe aanbiedingen. Bij de outlet filialen staan honderden producten in de sale, met kortingen tot en met 50%. Bij showroommodellen is dit zelfs nog meer! Daarnaast krijg je 12 maanden garantie op deze producten, dus haal snel 1 van deze banken of stoelen in huis!