Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Sligro

Helaas, op dit moment zijn er geen Sligro folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Sligro aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op Sligro kunt besparen.

Sligro is de partner voor bedrijven, verenigingen en stichtingen met 50 vestigingen in Nederland. Je vindt bij Sligro een uitgebreid assortiment van meer dan 60.000 artikelen, kwalitatief en betaalbaar, met veel keuze uit verantwoorde producten. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten weten wat ze van Sligro mogen verwachten. Nu én in de toekomst.

Onze voordelen

· Profiteer van scherpe prijzen

· Meer marge voor slimme inkopers met Volume Voordeel

· Spaar mee voor exclusieve arrangementen

Over Sligro

Sligro is een supermarkt voor bedrijven, die al meer dan 80 jaar een grote speler in de markt van de horecagroothandel. Sinds de oprichting in 1935 zijn er meer dan 50 vestigingen door het hele land. Bedrijven, stichtingen en verenigingen kunnen er hun boodschappen doen, zodat ze altijd een kantine hebben met het lekkerste en voordeligste eten.

Bekijk hier waar er een Sligro winkel in jouw buurt is.

Aanmelden als bedrijf

Wil je als bedrijf klant worden bij Sligro? Dat is heel eenvoudig te regelen. Op hun site krijg je de optie om een klantenkaart aan te vragen. Daarbij moet je onder meer de KvK-gegevens van je bedrijf, stichting of vereniging invullen. Daarna krijg je de kaart en kun je er boodschappen doen voor een voordelige prijs.

Sligro folder

De Sligro folder is vaak op onze site te vinden. Daarin staan scherpe aanbiedingen die voor ongeveer 2,5 week geldig zijn. Je vindt er een breed assortiment van meer dan 60.000 artikelen, die zowel een hoge kwaliteit hebben als goed betaalbaar zijn. Door als bedrijf op tijd de folder door te kijken, profiteer je maximaal van de scherpe prijzen.

Sligro aanbiedingen

Wie slim inkoopt, maakt kans op meer dan de goede kwaliteit van al het eten en drinken. Zo is er het Volume Voordeel, waarmee je 7,5% korting krijgt als je producten in grote hoeveelheden inslaat. Dit geldt voor meer dan 2000 producten, dus als je zo goed mogelijk de Sligro aanbiedingen wilt benutten, moet je hier zeker op letten!

Check regelmatig de Sligro folder voor de beste en meest recente aanbiedingen. Dit kan op zowel in de app van Reclamefolder.nl als op de site van Sligro. Zo ben je er tijdens sales en outlets als eerste bij.

Sligro Sales en Outlets

Door online rustig de Sligro folders door te lezen, weet tijdens sales en outlets zo goedkoop mogelijk grote hoeveelheden voor zijn of haar bedrijf, stichting of vereniging in te kopen. Zo bespaar je veel tijdens de uitverkoop en heb je nog steeds verse en lekkere producten in huis.