Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Spar

Spar aanbiedingen

SPAR heeft ruim 300 winkels en deze worden allemaal gerund door zelfstandige ondernemers. SPAR Nederland heeft op dit moment vijf formules. Naast de bekende buurtwinkels heeft SPAR ook City stores (SPAR City), universiteitswinkels (SPAR University), recreatiewinkels (SPAR Enjoy) en winkels op tankstations (SPAR Express). De SPAR ondernemers staan altijd voor je klaar om je te voorzien van dagelijks gemak. Er is altijd een SPAR winkel bij je in de buurt met de lekkerste producten, de leukste acties en de beste aanbiedingen!

Elke twee weken komt er een gloednieuwe SPAR folder uit (in de even-weken) vol inspiratie en leuke aanbiedingen. In elke oneven-weken komt er ook nog eens een flyer uit met vijf knal aanbiedingen die je niet wilt missen! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van SPAR!

SPAR folder

Elke 2 weken verschijnt de nieuwste SPAR folder online. In de even weken vind je daarin inspiratie voor de lekkerste maaltijden en leuke SPAR aanbiedingen. Maar er is nog meer. In elke oneven week verschijnt daarnaast nog een Spar flyer met 5 knal aanbiedingen die je niet wilt missen.

Enkele populaire aanbiedingen in de SPAR folder zijn het bier en veel andere frisdranken. Daarnaast doen verschillende vleeswaren, kazen en groenten het altijd goed. Wil jij daar niks van missen? Kijk dan regelmatig welke acties deze supermarkt allemaal heeft.

Spar aanbiedingen

Wie boodschappen doet bij deze internationaal bekende supermarkt, merkt dat de aanbiedingen van de SPAR altijd aantrekkelijk en voor een lage prijs zijn. Door hun eigentijdse assortiment voor ieder moment van de dag, vind je altijd wat je zoekt op ieder moment van de dag. Alles wat je nodig hebt voor een gezond ontbijt, late lunch of gezellige ligt al bij elkaar.

Wil je zeker weten dat je geen enkele SPAR aanbieding mist? Meld je dan op de app van Reclamefolder.nl aan en krijg een melding wanneer de nieuwste folder online te bekijken is.

SPAR sales en outlets

Wil je tijdens de sales en outlets van SPAR maximaal profiteren van hoge kortingen en mooie acties? Bekijken dan van tevoren de folder goed, zodat je door de sale een volle boodschappenkar voor een lage prijs hebt.

Over SPAR

SPAR is 1 van de bekendste Nederlandse supermarkten, die over de hele wereld filialen heeft. In 1932 zorgde Adriaan van Well dat de eerste Spar in de gemeente Zoetermeer werd geopend. De naam SPAR is een afkorting van het motto “Door Eendrachtig Samenwerken Profiteren Allen Regelmatig”.

Inmiddels zijn er wereldwijd vele duizenden SPAR-ren, waarvan er ruim 300 in Nederland zitten. Deze worden stuk voor stuk door ondernemers zelfstandig gerund. Wil je weten waar er 1 bij jou in de buurt zit? Bekijk dan hier het complete locaties van alle SPAR winkels.

Naast de bekende buurtwinkels heeft SPAR ook City stores (SPAR City), universiteitswinkels (SPAR University), recreatiewinkels (SPAR Enjoy) en winkels op tankstations (SPAR Express).