Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Specsavers

Helaas, op dit moment zijn er geen Specsavers folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Specsavers aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op Specsavers kunt besparen.

Specsavers werd in 1984 in Engeland opgericht door het echtpaar en ervaren optometristen Doug en Mary Perkins. Het echtpaar bracht eind jaren ‘80 met hun hoge-omzet-lage-prijsconcept een ware revolutie teweeg op de Britse optiekmarkt. Zij wilden een bedrijf dat net zo betrouwbaar was als de lokale zelfstandige opticien, maar met de enorme inkoopkracht van een internationale onderneming. Het idee hierachter was dat de kostenbesparing die dat opleverde aan de klant zou kunnen worden doorgegeven. In 1997 betrad Specsavers de Nederlandse optiekmarkten in 2007 startte Specsavers met hoorzorg in Nederland. Specsavers brengt betaalbare en professionele oog- en hoorzorg voor iedereen binnen handbereik. Met passie adviseren we onze klanten en streven we ernaar bij elk bezoek hun verwachtingen te overtreffen. Of het nu gaat om de aankoop van een montuur, glazen, contactlenzen of een hoortoestel. Momenteel biedt Specsavers op 118 plaatsen in Nederland oog- en hoorzorg aan. Bekijk de Specsavers folder voor meer informatie over het aanbod van Specsavers. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Specsavers folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Specsavers folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Specsavers folder.

Over Specsavers

Specsavers is een Engelse opticien die door het echtpaar Doug en Mary Perkins werd opgericht. Eind jaren ‘80 zorgden ze voor een mini-revolutie met hun hoge-omzet-lage-prijsconcept. Mede hierdoor werden ze een grote internationale speler is de brillenwinkel nu ook in Nederland een bekend fenomeen. Met ongeveer 118 winkels in dit land, bieden ze sinds 1997 de beste brillen en hoortoestellen aan.

Wil je weten welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt zit? Bekijk dan hier het complete overzicht van alle Specsavers locaties. 

Specsavers folder

Wanneer de nieuwste Specsavers folder online verschijnt, merk je direct dat ze hun hoge kwaliteit voor lage prijzen waarmaken. Hun aanbod is breed genoeg om te kiezen uit (zonne)brillen, contactlenzen, oogzorg en zelfs apparatuur voor je gehoor. Daarnaast bieden ze de keuze aan vele A-merken, die bij elk gezicht past. Met hun oog voor detail zorgen de werknemers ervoor dat je met het mooiste montuur weer naar buiten loopt.

Door de Specsavers folder in alle rust door te nemen, mis je geen enkele actie en aanbiedingen. Belangrijk, want je kunt heel eenvoudig flink wat besparen op jouw glazen of montuur.

Specsavers aanbiedingen

Wie in de folder of online kijkt, ziet dat je bij Specsavers aanbiedingen krijgt, die bijzonder uiteenlopend zijn. Denk bijvoorbeeld aan speciale brillen vergoedingen, een gratis extra zonnebril en veteranenkorting. Alles om ervoor te zorgen dat jij als klant nooit teveel voor jouw nieuwe bril hoeft te betalen. En dit geldt uiteraard ook voor hoortoestellen.

Wil jij alle Specsavers aanbiedingen als eerste bekijken? Meld je dan aan op Reclamefolder.nl of via de Reclamefolder app en krijg een melding wanneer de nieuwste online folder beschikbaar is.

Specsavers sales en outlets

Profiteer tijdens de sales van Specsavers van de meest spectaculaire aanbiedingen! Brillen, lenzen hoortoestellen worden plots extreem voordelig. Zorg er dus voor dat je er snel bij bent en naar 1 van de outlet stores gaat. Daar krijg je hoge kortingen tijdens de sale, zodat jouw bril zo betaalbaar mogelijk wordt.