Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Stadshart Amstelveen

Helaas, op dit moment zijn er geen Stadshart Amstelveen folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Stadshart Amstelveen aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op Stadshart Amstelveen kunt besparen.

1950 - 1960

Winkels met bovenwoningen aan de Rembrandtweg zijn in de jaren vijftig de eerste aanzet geweest voor het huidige Stadshart Amstelveen. In de jaren zestig werd winkelcentrum Het Binnenhof geopend, één van de eerste moderne winkelcentra in Nederland. Amstelveen kreeg ook landelijke bekendheid met de staande Meanderflats van architect Arthur Staal langs Rijksweg A9. In de daarop volgende jaren 70 werd het het V&D-warenhuis en het Cultureel Centrum aan Plein 1960 gerealiseerd.

1988 - 1989

In 1988 werd Het Binnenhof overdekt en in het daarop volgende jaar startte het project tot vernieuwing en uitbreiding van het Stadshart. Het doel van dit project was om de vier aparte winkelgebieden tot een winkelcentrum te maken en te zorgen voor meer levendigheid met horeca, een poppodium en het concentreren van diverse culturele functies aan het Stadsplein.

1993 - HEDEN

In 1993 werd een publiek private samenwerking opgericht ter ontwikkeling en realisatie van het plan Stadshart Amstelveen welke in 1998 is opgeleverd. In 2008 hebben we het 10-jarig jubileum van Stadshart Amstelveen gevierd. Tot op de dag van vandaag wordt er continue gewerkt aan een nog stijlvoller en completer winkelaanbod voor de bezoekers.