Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van The Flower Family

Helaas, op dit moment zijn er geen The Flower Family folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige The Flower Family aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op The Flower Family kunt besparen.

Sociaal, duurzaam & stijlvol

The Flower Family is meer dan zomaar een online bloemenservice. Wij zijn de eerste bloemenservice die zich inzet voor mens, milieu en maatschappij. Als family member ontvang je niet alleen stijlvolle bloemen met een verhaal, maar maak je ook samen met ons de wereld een stukje mooier.

Bloemen met een verhaal

We bezorgen verse bloemen en planten direct van het land, geteeld door passievolle kwekers op een duurzame manier. Onze designer ontwerpt wekelijks nieuwe stijlvolle boeketten. Deze worden samengesteld door onze talenten – mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die wij laten opbloeien in onze maatschappij. De bloemen en planten worden door heel Nederland bezorgd aan huis of op kantoor. 

Flowering a better world!