Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Phone House

Helaas, op dit moment zijn er geen Phone House folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Phone House aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op Phone House kunt besparen.

Sinds 1998 is Phone House in Nederland actief. Het bedrijf bedient inmiddels 1,5 miljoen klanten via meer dan 150 vestigingen. Phone House wil klanten zorgeloos laten genieten van telecom: van mobiel of vast bellen tot internet en televisie. Kom je voor een helder en eerlijk advies dat bij jou past? Dan ben je bij Phone House aan het juiste adres. Want hier kun je terecht voor alle gsm en smartphone brands én alle netwerken. Bekijk nu in de Phone House folder de beste deals!

Phone House winkel

Phone House is een Brits bedrijf dat zich specialiseert in telefoons, sim only’s, providers en nog veel meer. De telefoonwinkel is al jaren een grote naam in ons land. En dat terwijl de oprichting nog maar in 1989 was.

Na het faillissement in 2017 maakten veel franchisenemers een doorstart, waardoor je nog altijd een Phone House binnen kunt lopen en er kunt kopen wat je nodig hebt. Daardoor zijn er nu nog steeds tientallen winkels open in heel Nederland.

Wil je weten welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt zit? Bekijk dan hier het complete overzicht van alle Phone House winkels.

Phone House folder

Elke maand verschijnt de nieuwste Phone House folder online. Daarin vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van telefoons. Een nieuwe vaste telefoon, smartphone, sim only, provider of enkel accessoires is er de normaalste zaak van de wereld. Op al deze producten vind je mooie aanbiedingen, waardoor je een hoop geld bespaart bij jouw aankoop.

Door de Phone House folder in alle rust door te lezen, mis je geen enkele aanbieding. Zo vind je de beste deals en wordt de wereld van telecom een stukje voordeliger.

Phone House aanbiedingen

Wie de folder bekijkt, ziet dat Phone House aanbiedingen heeft die duidelijk maakt dat de telefoonwinkel jou zorgeloos wil laten genieten van jouw producten. Dat lukt ze niet alleen door lage prijzen, maar ook via hetgeen wat ze aanbieden met bellen, internet en televisie.

Wil je alle Phone House aanbiedingen als eerste zien? Dat kan! Meld je aan via de app van Reclamfolder.nl en krijg een melding wanneer de nieuwste folder online beschikbaar is. Zo lees je alles als eerste rustig door en mis geen enkele aanbiedingen. Ook wanneer er sale of outlet is, ben je onmiddellijk op de hoogte en profiteer je van alle kortingen.

Phone House sales en outlets

Wanneer er een Phone House outlet is, krijg je op allerlei artikelen hoge kortingen. Zo worden telefoons, opladers, simkaarten en andere accessoires een stuk goedkoper dan normaal. Wees er dus snel bij als er sale of outlet is, zodat je zo min mogelijk betaalt aan de kassa!