Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van TOP-Bouwlaser

TOP-Bouwlaser is de bouwlaser specialist: binnen 5 jaar zijn wij uitgegroeid tot de onbetwiste groothandel voor meetapparatuur. Op www.top-bouwlaser.nl vindt u bouwlasers en meer dan 400 artikelen van alle A-merken, zoals: Leica, Topcon, DeWalt, Spectra, ADA, Geo Fennel, Lamigo, Stanley, Stanley FATMAX en proNivo.

Bestelt u voor 17:00 uw roterende laser? Dan wordt deze vaak dezelfde dag nog verzonden! Verzending is gratis in Nederland en België (boven de €50 ex.) en uiteraard zijn onze roterende lasers altijd gunstig geprijsd. Wij bieden vaak grote kortingen aan, dus bekijk een van onze folders of onze website voor de meest recente acties.

De bouwlaser is onmisbaar gereedschap voor bouwprojecten in alle sectoren, van kleine tot grote klussen. U vindt de beste bouwlasers bij TOP-Bouwlaser, we hebben ze zelfs voor u op een rij gezet. Bekijk de top 10 en maak uw keuze, of laat u adviseren door een echte bouwlaser specialist! Die heeft alle specificaties inzichtelijk en kan u zowel adviseren over het gebruik van de laser voor de bouw als welke laser u nodig heeft voor uw beoogde werkzaamheden. Laat een expert met u meedenken!