Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Trekpleister

Op zoek naar de nieuwste folder van Trekpleister? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 23 jan. - 5 feb. 2023. Klik hieronder snel de Trekpleister folder aan voor alle informatie.

Trekpleister
Trekpleister

Bij ons vind je altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van Trekpleister. Bekijk de folder en mis geen enkele aanbieding. Bespaar direct en bekijk de folder.

Deze Trekpleister folder is geldig tot zondag 5 februari.

Bekijk actuele folder

Trekpleister aanbiedingen

Trekpleister heeft meer dan 130 vestigingen verspreid over geheel Nederland. Bij Trekpleister ligt sterk de nadruk op het traditionele drogisterijassortiment waarbij de fit & gezond, onderhoud- en reinigingsmiddelen, fotoservice en schepsnoep in zelfbediening de speerpunten zijn. Met meer dan 700 aantrekkelijk geprijsde producten is het Trekpleister huismerk ruim vertegenwoordigd in alle belangrijke assortimentsgroepen. Met het juiste advies helpt het personeel van Trekpleister u met de juiste producten. Bekijk de Trekpleister folder en kom langs in een van de winkels voor de scherpste producten. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Trekpleister folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Trekpleister folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Trekpleister folder.

Trekpleister folder

Trekpleister is een drogisterij die al 40 jaar 1 van de bekendste ketens van ons land is. Oorspronkelijk richtte een voorloper van Super de Boer Trekpleister in 1980 op. In 1998 kwam het in handen van Kruidvat en nog eens 4 jaar later werd zowel Trekpleister als Kruidvat voor maar liefst 1,3 miljard euro overgenomen door A.S. Watson Group.

Inmiddels zijn er meer dan 130 Trekpleister vestigingen verspreid over heel Nederland, met meer dan 1000 mensen in dienst. De nadruk ligt er op een traditioneel assortiment. Hierbij zijn fit & gezond, onderhoud- en reinigingsmiddelen, fotoservice en schepsnoep in zelfbediening de speerpunten.

Trekpleister Folder

Wekelijks verschijnt de nieuwste Trekpleister folder online op Reclamefolder.nl. Daarin vind je meer dan 700 voordelige aanbiedingen. Het ruime assortiment zorgt ervoor dat je meer dan voldoende keuze hebt en zo vrijwel altijd met een fijne korting de winkel weer uitloopt.

Enkele producten die erg populair in de folder zijn, zijn de shampoos, handzeep, crèmepjes en koffiecupjes. Wil jij deze ook graag scoren? Dan weet je nu welke folder je moet bekijken.

Trekpleister Aanbiedingen

Om bij Trekpleister te profiteren van de beste aanbiedingen op het gebied van fit- en gezondheid en lichamelijke verzorging, is het belangrijk om de producten voor een goedkope prijs in huis te halen zijn. Dit kun je doen door de folder in alle rust door te bladeren, maar nog beter is het wanneer je deze als eerste kunt bekijken.

Weten hoe dit kan? Door je op onze site aan te melden, krijg je de optie om een melding te krijgen wanneer de nieuwste Trekpleister folder online staat. Zo lees je deze als eerste door en ben je goed voorbereid bij de eerstvolgende sale of outlet.

Trekpleister Sales en Outlets

Loop je tijdens een sale of outlet de winkel van Trekpleister binnen, dan weet je zeker dat je goed geholpen wordt. Door de deskundige mensen die er werken weet je zeker dat je het juiste advies krijgt. Met andere woorden: je krijgt de beste producten met de beste aanbiedingen!

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.