Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Trendhopper

Trendhopper

Bij ons vind je altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van Trendhopper. Bekijk de folder en mis geen enkele aanbieding. Bespaar direct en bekijk de folder.

Deze Trendhopper folder is geldig tot zondag 30 oktober.

Bekijk actuele folder

Trendhopper aanbiedingen

Trendhopper heeft op dit moment 19 winkels in Nederland. Deze interieurspecialist zorgt ervoor dat je op nieuwe ideeën komt voor de inrichting van bijvoorbeeld de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Bekijk de Trendhopper folder voor aanbiedingen in bijvoorbeeld verlichting, accessoires en raamdecoratie. Uiteraard adviseren wij graag over styling, indelingen en materialen. Voor inspiratie op het gebied van wonen biedt deze interieurwinkel volop betaalbare woonideeën. In de Trendhopper folder vindt u de nieuwste trends op het gebied van interieur en woonideeën. Daarnaast staat de Trendhopper folder vol met de beste deals en het nieuwste van Trendhopper. Bekijk de folder en kom langs in één van de 19 winkels. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Trendhopper folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Trendhopper folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Trendhopper folder.

Over Trendhopper

Trendhopper is een interieurspecialist die jou zoveel mogelijk inspiratie geeft voor je woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Graag geeft deze keten advies voor het (opnieuw) inrichten, decoreren, verlichten en het toevoegen van accessoires. Sinds de oprichting in 1982 zitten er alweer 19 Trendhoppers in Nederland. De kans dat er eentje ver bij jou uit de richting is, is niet al te groot.

Wil je weten waar exact de vestigingen van deze interieurwinkels zitten? Bekijk dan hier het complete overzicht van alle Trendhopper winkels.

Trendhopper folder

Eens in de 2 maanden verschijnt de nieuwste Trendhopper folder online. In deze compacte versie zie je dat ze niet moeilijk doen om hoge kortingen. Sterker nog, wie op tijd de meest recente folder in handen heeft, is er op tijd bij om banken, stoelen, accessoires en meer voor een geweldige aanbieding in huis te halen. Daarnaast krijg je advies van het personeel op het gebied van styling, combinaties en indelingen.

Lees de Trendhopper folder in alle rust door, om zo geen enkele aanbiedingen te missen en voor betaalbare prijzen jouw huis op te vrolijken.

Trendhopper aanbiedingen

Bij het bekijken van de folder, zie je bij Trendhopper aanbiedingen die je bij geen enkele andere woonspecialist tegenkomt. Dankzij hun showroomkortingen staan bepaalde modellen van banken en stoelen soms voor wel 70% in de aanbieding. Verder vind je stapelkortingen, wat betekent dat je procentuele korting oploopt, naarmate je meer in huis haalt.

Wil de alle aanbiedingen ruim op tijd zien? Meld je dan aan op de Reclamefolder app en krijg een melding wanneer de nieuwste folder beschikbaar is. Zo mis je niks en ben je als eerste bij de laatste sales en outlets.

Trendhopper sales en outlets

Tijdens sales en outlets zijn meubels en woonaccessoires afgeprijsd tot het punt waarop je ze nog net niet gratis meeneemt. Ga dan snel naar de dichtstbijzijnde sale, zodat je de mooiste spullen voor een lage prijs mee naar huis neemt.