Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Tuincentrum De Boet

Helaas, op dit moment zijn er geen Tuincentrum De Boet folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Tuincentrum De Boet aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op Tuincentrum De Boet kunt besparen.

Tuincentrum De Boet in Hoogwoud is een begrip in Noord-Holland en ver daar buiten. Al meer dan veertig jaar komen tuinfans, doe-het-zelvers, woonliefhebbers, dierenvrienden en iedereen die het leuk vindt om lekker rond te struinen naar ons gezellige tuincentrum.

Bij Tuincentrum De Boet vind je alles voor je huis en tuin en nog veel meer. Van kamerplant tot hondenmand, van cirkelzaag tot beukenhaag, van vogelhuis tot afvoerbuis, van zijden bloem tot herfstpompoen, van lampenkap tot zoldertrap… Je kunt het werkelijk zo gek niet bedenken of wij hebben het. En omdat we veel rechtstreeks inkopen, is alles ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd.

Tuincentrum De Boet is altijd in beweging en verandert met de seizoenen mee. In het voorjaar word je vrolijk van de vele lentebloeiers, in de zomer komen bezoekers van heinde en verre naar onze tuinmeubelshow, in het najaar is Tuincentrum De Boet gehuld in herfstkleuren en in de winter luiden we het jaar feestelijk uit met onze spectaculaire kerst show. Een bezoek aan Tuincentrum De Boet is dus elke keer wéér een belevenis.

En er is nog zoveel meer! Vaste planten, woonaccessoires, bouwmarkt… en ons tuincafé niet te vergeten. Daar kun je genieten van een lekker kopje koffie of thee, de heerlijkste koeken, gebak en broodjes. En de kinderen? Die vermaken zich prima bij de Boet’s Beestenboel en de Sprookjesboom. Kortom: bij Tuincentrum de Boet kom je ogen en oren tekort.

Dompel je ook eens onder in de wondere wereld die Tuincentrum De Boet heet. Laat je verrassen door onze afwisselende collectie, onze persoonlijke aandacht, de gemoedelijke sfeer en geniet!