Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van vanHaren

Helaas, op dit moment zijn er geen vanHaren folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige vanHaren aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op vanHaren kunt besparen.

Al ruim 80 jaar is vanHaren een leidende formule in de Nederlandse schoenenbranche. Met meer dan 143 filialen is er altijd een winkel bij jou in de buurt. vanHaren is niet alleen de grootste, maar ook één van de meest succesvolle schoenenretailers in Nederland. Bij vanHaren kan het hele gezin terecht voor schoenen met een perfecte prijs/kwaliteitverhouding. In de uitgebreide collectie is er voor iedereen een passende schoen. Deze collectie is naast in de winkels ook online te bestellen.

Altijd op zoek naar de leukste sale aanbiedingen? vanHaren heeft regelmatig sale en de actiefolder staat dan vol goede aanbiedingen. Dus scoor die mooie Graceland laarsjes of sportieve Adidas gympen voordelig in de sale. Bekijk de sale folder en shop schoenen met leuke kortingen!

Over vanHaren

VanHaren is al ruim 90 jaar 1 van de leidende formules in de Nederlandse schoenenbranche. Sinds Johannes van Haren een schoenenfabriek in de jaren ‘10 van de vorige eeuw kocht, is de schoenenwinkel uitgegroeid tot een Nederlands fenomeen. In ons land zijn er maar liefst 145 verschillende filialen en ook in België wordt flink aan de weg getimmerd.

Wil je weten waar bij jou in de buurt een vanHaren winkel is? Bekijk dan hier het complete overzicht.

VanHaren folder

Eens in de paar weken is er een nieuwe vanHaren folder online te bekijken. Daarin staan de laatste schoenen aanbiedingen, zodat jij voor een mooie prijs een nieuw setje voor onder je voeten kunt kopen. Dat deze ook nog eens van hoge kwaliteit zijn, blijkt uit alle A-merken die in de vanHaren folder staan. Door in de folder te bladeren, zie je al snel alle topdeals waar iedereen veel geld door kan besparen.

Bij vanHaren kan het hele gezin terecht voor schoenen met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. In de uitgebreide collectie is er voor iedereen een passende schoen. Deze collectie is naast in de winkels ook online te bestellen. Naast schoenen zijn er ook nog andere bijpassende producten te bestellen, zoals tassen.

VanHaren aanbiedingen

Wie in de folder kijkt ziet ook veel vanHaren aanbiedingen met hoge kortingen! Als prijzen nog niet scherp genoeg, krijg je op een tweede paar schoenen vaak 50% korting. Houd dus de vanHaren folder goed in gaten om op tijd die ene aanbieding te zien, waardoor jouw favoriete paar sneakers een stuk goedkoper wordt.

Wil je geen enkele aanbieding missen en als eerste de nieuwste vanHaren folder online bekijken? Dat kan! Meld je aan op de app van Reclamefolder.nl en krijg een melding wanneer het nieuwste exemplaar beschikbaar is.

VanHaren sales en outlets

Altijd op zoek naar de leukste sale aanbiedingen? VanHaren heeft regelmatig sale en de actiefolder staat dan vol goede aanbiedingen. Ook online moet je zeker op de site kijken. Vaak zijn er online exclusive kortingen die soms wel 75% zijn! Scoor dus die mooie Graceland laarsjes of sportieve adidas gympen voordelig tijdens sales en outlets.