Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Vomar

Vomar

Bij ons vind je altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van Vomar. Bekijk de folder en mis geen enkele aanbieding. Bespaar direct en bekijk de folder.

Deze Vomar folder is geldig tot zaterdag 8 oktober.

Bekijk actuele folder

Vomar aanbiedingen

Vomar is al meer dan 50 jaar een voordeelmarkt: klanten kunnen elke dag rekenen op de laagste prijs, de beste kwaliteit en de snelste service. Elke dag zijn de ruim 7.000 medewerkers in onze filialen keihard aan het werk om dat waar te maken. Want, beloofd is beloofd. Is hetzelfde product in een andere supermarkt toch goedkoper? Laat ons de kassabon zien en we passen zo snel mogelijk onze prijs aan. Ben je niet 100% tevreden met je aankoop? Lever het product én de kassabon in en je krijgt gewoon je geld terug. Ben je de 4e wachtende in de rij? Vertel het ons en je krijgt je boodschappen gratis. Beloofd.

Wij zijn de discounter die wél alles heeft. Zo hebben we wekelijks minimaal 70 scherpe acties en op donderdag, vrijdag en zaterdag éxtra weekendacties. Onze wekelijkse actiefolder is op deze website beschikbaar en uiteraard ook op vomar.nl. Wil je altijd op de hoogte blijven van onze scherpe acties, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via www.vomar.nl/nieuwsbrief.