Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Welkoop

Op zoek naar de nieuwste folder van Welkoop? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 23 jan. - 29 jan. 2023. Klik hieronder snel de Welkoop folder aan voor alle informatie.

Welkoop
Welkoop

Bij ons vind je altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van Welkoop. Bekijk de folder en mis geen enkele aanbieding. Bespaar direct en bekijk de folder.

Deze Welkoop folder is geldig tot zondag 29 januari.

Bekijk actuele folder

Welkoop aanbiedingen

Bij Welkoop hebben we verstand van tuin & dier. We hebben alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin & dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat. We hebben vijf hoofdgroepen die ook in de winkels duidelijk herkenbaar zijn: Dier & Welzijn, Plant & Zorg, Werken in de tuin, Genieten in de tuin en Werkkleding & Schoeisel. We voeren in al deze categorieën producten van A-merken én van onze huismerken Welkoop en Kenner, huismerken die garant staan voor een scherpe prijs en uitstekende kwaliteit.

Over Welkoop

Welkoop in een tuincentrum dat zich volledig focust op tuin en dier. De naam van het bedrijf werd al in 1899 vastgelegd, maar het duurde tot 1970 voordat de eerste winkel met die naam werd geopend. Met vele tientallen vestigingen is Welkoop nu 1 van de ketens met de meeste bekendheid en kennis. Dat ze over die kennis beschikken, blijkt wel uit het feit dat ze in 2019 voor de 5e keer op rij werden verkozen tot Beste Winkelketen van Nederland in de categorie Dierenspeciaalzaken!

Welkoop heeft vooral vestigingen in Noord, Midden en Oost Nederland. Wil je weten welk Welkoop filiaal het dichtst bij jou in de buurt zit? Check dan hier het complete overzicht.

Welkoop folder

Eens in de 2 weken verschijnt de nieuwste Welkoop folder online. Daar zie je al snel welke 5 pijlers bij hen hoog in het vaandel staan: dier & welzijn, plant & zorg, werken in de tuin, genieten in de tuin en werkkleding & schoeisel.

Doordat ze niet alleen A-merken verkopen, maar ook eigen producten hebben, weten ze altijd producten uit het brede assortiment voor een scherpe prijs aan te bieden. Zo is er niet alleen een hoge kwaliteit, maar haal je het ook in huis voor een zacht prijsje.

Welkoop aanbiedingen

Wie de Welkoop folder doorspit voor de beste aanbiedingen, komt al snel leuke acties tegen. Zo lopen kortingen vaak op tot wel 20% en zijn er ook genoeg ‘3 halen, 2 betalen’ aanbiedingen. Zo bespaar je al snel veel geld op duurdere producten als regentonnen en tuinslangen.

Wil jij als eerste de nieuwste Welkoop aanbiedingen zien? Dat kan! Meld je aan op de app van Reclamefolder.nl en krijg zo een melding wanneer de meest recente folder online staat. Zo kun jij deze in alle rust doornemen en goed voorbereid naar de sales en outlets reizen.

Welkoop sales en outlets

Eens in de zoveel tijd is er een Welkoop sale of outlet. Dan is er grote opruiming en kun je voor kleine prijzen grote aankopen doen. Het personeel staat dan professioneel, vriendelijk en met een glimlach klaar om je te helpen de juiste keuze te maken. Zo grijp jij met je groene vingers naar de juiste producten.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.