Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Wibra is een pure discounter in kleding, textiel en aanverwante artikelen. De ruim 270 winkels in Nederland en België zijn door haar duidelijke uniforme rood-gele uitstraling goed herkenbaar in het straatbeeld. Wibra is niet alleen een familiebedrijf maar belangrijker, een unieke combinatie van kwaliteit / prijs en klantvriendelijkheid en dat met discount verkoopprijzen. Bij Wibra hanteren we duidelijke kernwaarden, in de omgang met onze klanten maar ook als collega's onder elkaar. We hebben respect voor de ander, communiceren helder en hebben de gedrevenheid en de motivatie om persoonlijke en zakelijke doelen te halen. In de Wibra folder vind je de scherpste prijzen van de beste aanbiedingen. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Wibra folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Wibra folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Wibra folder.

Over Wibra

Wibra is een discounter kledingwinkel die er alles aan doet om de prijs zo laag mogelijk en betaalbaar te houden. Sinds het in 1956 in het Nederlandse straatbeeld te zien was, groeide het enorm. Op dit moment is Wibra 1 van de grootste en bekendste winkels in Nederland en België, met bijna 300 vestigingen in totaal. Door de rode en gele kleuren zijn ze goed zichtbaar in het straatbeeld.

Bekijk hier waar een Wibra in jouw omgeving is.

Wibra folder

Eens in de zoveel tijd verschijnt de nieuwste Wibra folder online. Daarin staan hele fijne kortingen, waardoor jij voor dure producten als kleding en schoenen een prijs betaalt waar je heel erg vrolijk van wordt.

Naast kleding, waar de Wibra het bekendst op staat, vind je in hun folder veel meer producten. Zo zijn er meer dan voldoende producten om je huis en tuin mooi te decoreren. Allemaal voor echte Wibra prijzen.

Verder komen ook de eigen merken in de folder terug. Zo zijn er bijvoorbeeld slippers en sokken van het huismerk, die je voor een erg lage prijs in huis haalt.

Wibra Aanbiedingen

Met enige regelmaat zijn de Wibra producten in de aanbieding. Zo zijn er opruimingen, uitverkopen waarbij de korting hoog oplopen. Soms tot wel 75% aan kassakorting! Dankzij hun discount verkoopprijzen bespaar je zo veel geld op jouw aankopen.

Ook slaagt Wibra er in om met hun stuntprijzen de aandacht te trekken. Meest bekende voorbeeld hiervan zijn hun trouwjurken, die in 2016 het nieuws veroverde. Doordat deze voor minder dan 30 euro de winkel uitgingen, kwam hier een enorme run op.

Wil je als eerste de Wibra folder met de laatste aanbiedingen als eerste bekijken. Meld je dan aan op onze site en krijg een melding wanneer er nieuwe aanbiedingen zijn. Zo ga je met vertrouwen naar de sales en outlets.

Wibra Sales en Outlets

Wibra heeft sales en outlets waarbij er veel van de prijs afgaat. Zo zijn er opruimingen waarbij kleding voor de helft van de prijs de deur uitgaat en hebben producten met een blanco, gele sticker tot 75% kassakorting! Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.