Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Wildkamp

Helaas, op dit moment staat er geen folder van Wildkamp voor je klaar met aanbiedingen.

Wildkamp

Wildkamp - de technische groothandel met artikelen en advies voor elk buitenproject

Technische groothandel Wildkamp is de aangewezen plek als je in of om je huis iets wil aanleggen. Denk aan de installatie van tuinverlichting, het aanleggen van een nieuwe vijver of de aanleg van een beregeningsinstallatie. Bij deze winkelketen vind je niet alleen alle artikelen die je nodig hebt om de klus te klaren. Wil je weten welke aanbiedingen er zijn? Dan kun je even op Reclamefolder kijken. Je kan bij deze winkel ook terecht voor een goed advies en de nodige berekeningen. Desgewenst helpen ze je ook bij het uitvoeren van je project, door de juiste vakmensen met jou in contact te brengen.

Wildkamp biedt oplossingen met technische kwaliteitsartikelen

In het buitengebied zijn de winkels van technische groothandel Wildkamp al jaren een begrip. Wildkamp is een bloeiend en ambitieus familiebedrijf waar meer dan 350 mensen werken. Je kan in de winkels en webshop terecht voor allerlei technische artikelen, met name bedoeld voor de agrarische sector, maar ook voor recreatiebedrijven, hoveniers, installateurs, bouwbedrijven en kwekerijen.

Aan deze bedrijven levert Wildkamp buizen, bronfilters, hulpstukken en een uitgebreid assortiment met daarin allerlei technische kwaliteitsartikelen. Denk bijvoorbeeld aan artikelen voor beregening, dakbedekking, bouwmaterialen, drukleidingen en fittingen, pompen, vijvers, sanitair en verwarming. Ook als particuliere klusser kun je hier terecht voor kwalitatieve artikelen en een degelijk advies over de uitvoering van je klus. Wildkamp werkt volgens de kernwaarden ‘plezier & prestatie’ en wil daarbij samen met jou als klant de best mogelijke oplossingen voor technische vraagstukken vinden.

Wildkamp is niet alleen een groothandel voor technische producten. Het bedrijf is ook een deskundige businesspartner en innovator. Zo worden buizen en bijbehorende producten in eigen huis aangepast aan de hand van jouw wensen en specificaties. Hiervoor is een speciale afdeling ingericht om zo maatwerk te kunnen leveren.

Het succes van dit bedrijf is onder andere te danken aan de logistieke organisatie. Wildkamp heeft een heel modern en efficiënt ingericht distributiecentrum in Coevorden. Hierdoor is het assortiment altijd beschikbaar en kunnen de bestelde producten snel geleverd worden.

Goede service is hier heel normaal

De missie van Wildkamp is om haar klanten te helpen met het afmaken van het werk door techniek in dienst te stellen van mensen. Dat wordt bereikt door jarenlange ervaring en een persoonlijk advies te koppelen aan een uitgekiend assortiment met meer dan 100.000 artikelen.

Hun visie is dat de techniek nooit op zichzelf staat. Dat betekent dat het personeel bij elke klus toegang heeft tot een (online) netwerk met heel veel informatie, mogelijkheden en voorbeelden. Daarbij gaat men op een inspirerende manier te werk. Hierbij wordt gebruikgemaakt van het assortiment van 100.000 producten van 200 merken zoals Bata, Hozelock, Stiebel Eltron en Talen Tools, waaruit de beste keuze gemaakt wordt.

De mentaliteit van de medewerkers is eigenzinnig en daadkrachtig. Als de oplossing niet binnen het bedrijf gevonden kan worden, dan wordt verder gekeken. Het zoeken naar nieuwe ideeën brengt vernieuwing met zich mee en zorgt ervoor dat je als klant van dit bedrijf steeds tevreden bent. Bovendien kun je hier terecht voor extra services zoals Zink op maat, een eigen bewerkingsafdeling voor o.a. slijpen, boren, spiegellassen, frezen en draaien, en je kunt hier terecht voor allerlei berekeningen die je nodig hebt om de klus te klaren.

Voor een goed advies en maatwerk kun je hier dus altijd terecht. Daarnaast zijn er regelmatig Wildkamp aanbiedingen en hoge kortingen waardoor je geld kunt besparen. Het ruime assortiment van 100.000 technische artikelen wordt aangeboden in 45 vestigingen door heel Nederland en via de webshop met gratis bezorging vanaf 25 euro. De artikelen kunnen afgehaald worden bij één van de winkels of verzonden worden.

Goede redenen om naar Wildkamp te gaan

Een hele goede reden om naar deze winkel te gaan, is omdat ze er kwalitatieve artikelen van bekende merken verkopen en prima aanbiedingen hebben. Dit zijn merken die door de jaren heen een goede naam hebben opgebouwd en sterk zijn in specialistische artikelen voor de agrarische sector, recreatie, tuinverzorging enz. Denk bijvoorbeeld aan:

  • AquaStar Pro
  • ABB
  • Bata
  • Busch-Jaeger
  • Ebara
  • Horizont
  • Stiebel Eltron
  • Viega
  • Walraven

Een bekende merknaam geeft toch een bepaalde zekerheid, waarbij je er vanuit kunt gaan dat er veel deskundigheid en vakmanschap is gestoken in de artikelen. Bovendien bieden veel merken een goede garantie op hun producten. Bij Wildkamp mag je overigens altijd binnen 14 dagen de gekochte of bestelde artikelen terugbrengen als je er niet tevreden over bent.

Kennis en ervaring voor je project

Het personeel is goed geschoold en beschikt over uitgebreide kennis over de artikelen en producten die in de winkel of webshop verkocht worden. Daarnaast kun je ook gebruikmaken van de aanwezige ervaring als het gaat om de toepassingsmogelijkheden van de producten. De medewerkers kunnen door die uitgebreide kennis een belangrijke bijdrage leveren aan het uitvoeren van projecten. En dat is natuurlijk handig als je zelf de kennis niet in huis hebt, of als het om een eenmalige klus gaat die je nog nooit eerder hebt gedaan.

Bij dit soort projecten kan het gaan om projecten die te maken hebben met infrastructuur en waarbij het aanleggen van leidingen, buizen en bestrating een rol speelt. Bijvoorbeeld bij riolering of het aanleggen van drainage in je weiland. Het kan ook gaan om grotere projecten, bijvoorbeeld als je een compleet nieuwe stal op je erf wilt bouwen. Met de kennis van het personeel weet je zeker dat het in orde komt. Ga je met een beregeningsproject aan de slag, dan kunnen in overleg de ontwerptekening en de berekeningen voor je gemaakt worden.

De begeleiding van de uitvoering van je project kun je ook door Wildkamp laten verzorgen. Hierbij wordt ook dankbaar gebruikgemaakt van het bestaande netwerk van bedrijven die bij uitvoering van projecten een rol kunnen spelen. Zo kan snel contact gelegd worden met een uitvoerende partij.

Praktische ondersteuning en bedrukken van bedrijfskleding

Naast ondersteuning bij het maken van ontwerptekeningen, berekeningen en het maken van maatwerk artikelen kun je in de filialen bijvoorbeeld ook je werkkleding laten voorzien van een bedrijfslogo.

Heb je een kapotte pomp? Dan kun je terecht op de eigen reparatieafdeling waar je je pompen kunt laten repareren of reviseren. Je kunt hier ook andere artikelen brengen voor reparatie en revisie. Dit zijn een paar voorbeelden van de extra service waarop je kunt rekenen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over gehoorbescherming op maat, een kabelberekening en de Recreatie Checklist met bijbehorend advies. Allemaal zaken waarvoor je slaagt bij Wildkamp.

Geweldige acties en aanbiedingen

In de online folder kun je natuurlijk snel de nieuwste acties en aanbiedingen vinden waarmee je flink kunt besparen op je volgende aankoop. Daarnaast kun je bij deze winkel ook profiteren van geweldige acties. Zo kun je profiteren van pallet kortingen of volumevoordeel waarbij je artikelen in grote hoeveelheden en met hoge kortingen kunt kopen, zoals strooizout of grastegels. Wil je weten wat de nieuwste folders zijn? Kan dan op Reclamefolder.nl of in de Reclamefolder app.

Kennisoverdracht en extra korting

Wildkamp geeft regelmatig masterclasses op locatie over actuele onderwerpen zoals LED en innovaties, of beregening. De masterclasses worden op diverse locaties gegeven. Ze gaan over verschillende praktische thema’s en je kunt je hiervoor opgeven via de website.

Ben je een zakelijke klant en heb je artikelen nodig voor een project, dan kun je extra korting krijgen op het gehele assortiment. Ook als particuliere klant kom je in aanmerking voor extra korting als je grotere hoeveelheden nodig hebt voor je project.

Van werkplaats achter het huis tot landelijke winkelketen

1972 - Dit is het jaar waarin oprichter Jan de Wilde in De Driehoek in Ommen de eerste Wildkamp winkel opent achter zijn huis. Hij begon op 50-jarige leeftijd met het opkopen van restpartijen kunststof buizen voor bronfilters, riolering enz. Deze producten verkocht hij voor scherpe prijzen op de agrarische markt. Van de afvalstukken maakte hij vogelnestkastjes en deze verkochten ook zeer goed. Na de opening van de winkel achter zijn huis verhuist hij de winkel naar de voormalige aardappelmeelfabriek De Baanbreker in Lutten.

1974 - Slechts 2 jaar na opening van de eerste winkel, wordt de tweede vestiging geopend in Terwolde.

1977 - In het Limburgse Grashoek wordt de derde winkel geopend. In de jaren erna volgen nog vele andere Wildkamp vestigingen door het hele land. 

1999 - Oprichter Jan de Wilde draagt het bedrijf over aan de volgende generatie, zijn zoon Gert-Jan de Wilde.

2008 - Omdat het oude distributiecentrum uit zijn jasje is gegroeid, wordt er een nieuw distributiecentrum gevestigd in Coevorden

2011 - In Emmeloord worden de deuren van de 40e vestiging geopend op bedrijventerrein De Munt.

Veelgestelde vragen

1. Waar kan ik de dichtstbijzijnde winkel vinden?

Op Reclamefolder.nl vind je de adressen van alle winkels in Nederland. Kijk dus snel of er een filiaal bij jou in de buurt zit!

2. Hoe kan ik steeds op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen en interessante acties, zonder daar veel moeite voor te hoeven doen?

Installeer de app van Reclamefolder.nl en je hoeft nooit meer een aanbieding te missen. Of meld je aan voor de nieuwsbrief waarbij je een paar keer per week de nieuwste aanbiedingen gratis toegestuurd krijgt. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe aanbiedingen.

3. Ik wil iets ruilen wat ik bij Wildkamp heb gekocht. Kan dat?

Ja, Bij Wildkamp heb je 14 dagen de tijd om iets te ruilen wat je bij een van de winkels hebt gekocht. Neem het artikel dat je wilt ruilen mee en vergeet ook de kassabon niet mee te nemen. In de winkel helpen ze je dan verder.

4. Mijn hond heeft de reclamefolder verscheurd. Hoe kan ik nu zien welke aanbiedingen er zijn?

Geen probleem. Kijk gewoon op Reclamefolder.nl voor de nieuwste folder en de bijbehorende aanbiedingen. Of download de app waarmee je steeds de meest recente folder op je smartphone kunt bekijken.

5. Waar kan ik zien welke aanbiedingen er nog meer bij mij in de buurt zijn? Dan kan ik een bezoekje aan verschillende winkels combineren.

Op Reclamefolder.nl hebben we alle buurtaanbiedingen verzameld. Je kunt je postcode invullen om een volledig overzicht te krijgen van alle folder aanbiedingen bij jou in de buurt.

Wist je dit al over Wildkamp?

Heb je altijd al eens een ballonvaart willen maken? Dat kan. Wildkamp heeft namelijk een eigen luchtballon waarmee ballonvaarten gemaakt kunnen worden. Je kunt de ballon zelf huren of een ballonvaart cadeau geven aan iemand anders. Dat is nog eens een origineel cadeau!

Wil je je kennis verbreden? Bezoek dan een van de masterclasses die regelmatig op locatie gehouden worden. Ze gaan over praktische en actuele onderwerpen zoals beregening en drainage. Zo kun je de nodige kennis opdoen voordat je aan de slag gaat en je kunt ook meteen ontdekken wat deze winkelketen voor je kan betekenen als het gaat om materialen en kennis.

Naast masterclasses worden er in de filialen ook demodagen georganiseerd, waarbij het thema per vestiging kan verschillen. Zo zijn er bij een demodag over het thema voorjaar verschillende specialisten voor tuinberegening en het onderhouden van vijvers aanwezig, waar je je vragen aan kunt stellen. Je kunt dan bijvoorbeeld op zo’n dag je vijverwater laten testen waarbij je meteen advies krijgt over het totale assortiment vijverartikelen.

In de reclamecampagnes wordt het woord Baas vaak gebruikt, bijvoorbeeld: Baas in eigen tuin, de Baas actiedagen en bij het speciale Baas Vaderdagpakket. Baas staat voor de klusser die de boel in eigen hand neemt en daarbij dankbaar gebruikmaakt van de artikelen die bij Wildkamp te koop zijn.

Gert-Jan de Wilde, de grondlegger van Wildkamp, bedacht een nieuw soort speelgoed met de naam Twickto, speciaal voor kinderen van 6 jaar en ouder. Omdat Gert-Jan de Wilde vond dat er geen goed constructiespeelgoed voor zijn zonen was, bedacht hij zelf iets. Twintig jaar lang liep hij rond met het idee, maar had geen tijd om het uit te voeren. Uiteindelijk ontwikkelde hij het samen met zijn zoon Robin en samen brachten ze het in 2017 op de markt. Het speelgoed is constructiespeelgoed wat nog het meeste lijkt op een kruising tussen LEGO en Meccano. Het is 100% Nederlands en dat maakt dit speelgoed zo uniek.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.