Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Wim van Wijk

Helaas, op dit moment zijn er geen Wim van Wijk folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Wim van Wijk aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op Wim van Wijk kunt besparen.

Wim van Wijk is dé complete leverancier van zonweringen, verandadaken, rolluiken en garagedeuren bij u in de regio. Met ruim 25 jaar ervaring heeft Wim van Wijk een grote en tevreden klantenkring opgebouwd.

In 1993 startte Wim van Wijk samen met zijn vrouw Dilia het bedrijf Wim van Wijk Zonwering op. Vanaf 2009 heeft de opvolgende generatie zijn intrede binnen het bedrijf gedaan. De dagelijkse leiding bestaat nu uit John Bambacht, Gerard van Heusden en Gerrit van Wijk. Op de achtergrond blijft Wim van Wijk echter ondersteuning bieden op het gebied van administratie en marketing.

Bij uw bezoek aan onze zeer uitgebreide en complete showroom wordt u geholpen door vakbekwame medewerkers. Als u tijdens uw bezoek maten, tekeningen en/of foto’s meebrengt, kunnen zij u al meteen een passend advies geven. Voor een precieze offerte wordt er altijd bij u thuis opgemeten

Het familiebedrijf is o.a. gespecialiseerd in de verkoop en montage van:

– Binnen- en buitenzonwering

– Rolluiken, zowel in- als opbouw

– Horren

– Garagedeuren

– (Glas)wandsystemen

– Verandadaken

– Tuinkamers