Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Woonexpress

Helaas, op dit moment zijn er geen Woonexpress folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Woonexpress aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op Woonexpress kunt besparen.

Bij de 11 woonwarenhuizen van Woonexpress kan je terecht voor 8.000 m² wooninspiratie. Van compleet ingerichte woonkamers tot hippe kinderkamers en romantische slaapkamers. Maak iedere kamer van je huis helemaal af met de mooiste verlichting, gordijnen of jaloezieën, de hipste karpetten en leukste accessoires. Kom naar Woonexpress en loop door een wereld vol wooninspiratie en ontdek hier de laatste woontrends in alle stijlen. Alles is uit voorraad leverbaar en dit tegen verrassend lage prijzen.

Over Woonexpress

Woonexpress is een woonwarenhuis waar je de laatste trends voor verrassend lage prijzen vindt. Alles voor woonkamers, slaapkamers en studeerkamers is in 1 van hun 11 winkels verkrijgbaar. In de ketens loop je door een wereld vol wooninspiratie. Alles is uit de voorraad leverbaar en ook nog eens tegen scherpe prijzen.

Wil je weten welke van de 11 vestigingen het dichtst bij jou in de buurt zit? Bekijk dan het complete overzicht van de Woonexpress locaties. 

Woonexpress folder

Eens in de paar maanden verschijnt de nieuwste Woonexpress folder online. In dit inspiratiemagazine vind je de meest recente trends met alle meubels en accessoires die daarbij horen. Zo maak je iedere kamer van je huis helemaal af met meubilair, gordijnen, verlichting of karpetten. Zowel online als in de winkel vind je alles om van je huis een thuis te maken.

Door de Woonexpress folder in alle rust door te lezen, ben je volledig op de hoogte van alle woontrends en haal je de leukste spullen in huis, zonder teveel te betalen. Ook weet je tijdens sales wat de beste aanbiedingen van Woonexpress zijn.

Woonexpress aanbiedingen

Wie in de folder kijkt, ziet dat Woonexpress aanbiedingen heeft die per product hoog oplopen. Maar waar je het pas echt overzichtelijk ziet, is in de Woonexpress webwinkel. Daar staan alle aanbiedingen keurig onder elkaar en kun je selecteren op basis van prijs, materiaal, meubelstuk, kleur en nog veel meer. De honderden artikelen staan in de oude en nieuwe prijs weergegeven, zodat je weet wat je bespaart. Ook is online bestellen een fluitje van een cent. Vanaf 50 euro is de bezorging gratis.

Wil je als eerste alle Woonexpress aanbiedingen zien? Dat kan! Meld je aan op Reclamefolder.nl en krijg een melding wanneer de nieuwste folder beschikbaar is. Zo mis je niks en ben je er op tijd bij om van grote sales en outlets te profiteren.

Woonexpress sales en outlets

Wanneer er een grote Woonexpress sale is, lopen de acties en kortingen op tot wel 90%! Bestel dan snel online direct uit de voorraad, of ga naar de winkel voor alle sale aanbiedingen. Zo richt je goedkoop jouw huis stijlvol in en voel jij je er helemaal thuis!