Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Xenos

Op zoek naar de nieuwste folder van Xenos? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 23 jan. - 12 feb. 2023. Klik hieronder snel de Xenos folder aan voor alle informatie.

Xenos

Xenos aanbiedingen

Xenos is een avontuurlijke winkelketen met meer dan 180 vestigingen in Nederland. Het assortiment bestaat uit trendy cadeau en woondecoratie artikelen en een uitgebreid assortiment food. Xenos is niet alleen sterk in prijs, maar besteed ook veel aandacht aan actueel en verrassend te zijn. Door de bijzondere assortimentskeuzes wordt de keten erg gewaardeerd door het winkelende publiek. Bij Xenos vindt je dus alles wat leuk, anders en lekker is. Xenos biedt je een wonderlijke collectie woon- en cadeauartikelen aan. Deze zijn terug te vinden in de Xenos folder met de scherpste aanbiedingen en de laatste acties. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Xenos folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Xenos folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Xenos folder.

Over Xenos

Xenos is een winkel die zich specialiseert in de verkoop van woondecoratie-artikelen met een exotisch tintje. De eerste 3 Xenos’ zagen in 1989 het daglicht in Eindhoven, Utrecht en Amsterdam, terwijl de oprichting van het merk alweer in 1973 was. Inmiddels zijn er bijna 150 filialen in Nederland, waardoor de kans groot is dat er in jouw gemeente wel een plaatselijke Xenos winkel is.

Door de jaren heen is Xenos een winkel geworden waar je perfect woon- en huishoudproducten kun kopen. De leukste artikelen vind je er voor de laagste prijs. Iets wat je in hun folders en aanbiedingen terugziet.

Xenos folder

Eens in de 2 weken is de nieuwste Xenos folder online te lezen. Daar tref je een groot en breed assortiment aan op het gebied van woonaccessoires om jouw stulpje van de leukste spulletjes te voorzien. Maar daar houdt het niet op, want ook qua kook- en bakmaterialen en zelfs met eten zit je helemaal goed.

Doordat Xenos sterk in prijs is en ook nog eens voor scherpe aanbiedingen zorgt, staat de folder vol met acties waar je erg gelukkig van wordt. Lees deze dus in alle rust door, zodat je goed voorbereid de winkel in loopt.

Xenos aanbiedingen

1 blik op de Xenos folder en je ziet snel dat er de leukste aanbiedingen in staan. Het zijn stuk voor stuk producten die een bijzonder verhaal met zich meedragen. Niet zo gek, aangezien ze van alle delen van de wereld in huis worden gehaald. Als ze dan ook nog eens een scherpe Xenos aanbieding hebben, is het moeilijk daar nee tegen te zeggen.

Wil je als eerste de Xenos folder met alle aanbiedingen online bekijken? Dat kan! Meld je op de Reclamefolder app aan en krijg een melding wanneer het nieuwste exemplaar beschikbaar is. Zo weet je precies wat je wilt kopen als er sale of outlet is.

Xenos sales en outlets

Tijdens sales en outlets van de Xenos moet je jezelf soms inhouden om niet met volle tassen de winkel weer te verlaten. En is dat wel zo, dan word je huis er alleen maar leuker op! Dankzij de hoge kwaliteit van de Xenos folder weet je zeker dat alles goed vermeld staat. In 2018 én 2019 kregen ze de Beste Folder Award in de categorie Warenhuizen. Genoeg reden om deze nog eens goed door te spitten.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.