Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van XOOON

XOOON aanbiedingen

XOOON is trendy, opvallend en eigenzinnig. Het is een totaal concept voor de woonkamer. De collectie wordt regelmatig vernieuwd en speelt in op de nieuwste trends en kleuren. Met XOOON streven we naar een dominante rol in de markt, met eigen designs en materialen die een mix vormen tussen “Young Design” en pure materialen. Met verschillende winkels in Nederland, België en Luxemburg kan u altijd bij een van de XOOON filialen bij u in de buurt terecht. Naast de uitgebreide showrooms vindt u in de folder de producten van XOOON in de nieuwste kleuren en designs. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om XOOON folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste XOOON folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de XOOON folder.

Over XOOON

XOOON is een trendy, opvallende en eigenzinnige woonwinkel. Het is een totaalconcept voor de woonkamer. De collectie wordt regelmatig vernieuwd en speelt in op de nieuwste trends en kleuren. Met eigen designs en materialen wil XOOON een mix vormen tussen ‘Young Design’ en pure materialen. Met meerdere winkels in Nederland, België en Luxemburg is er altijd wel een XOOON bij jou in de buurt.

Wil je weten welke vestiging het dichtst bij jou zit? Bekijk dan hier het complete overzicht van alle XOOON winkels.

XOOON folder

Eens in de paar weken verschijnt de nieuwste XOOON folder online met alle actuele acties. Daar vind je in compacte vorm het grote assortiment wat je online en in de winkels tegenkomt. Zo zie je alles qua (hoek)banken, sofa’s en andere design meubels, maar ook leuke accessoires om jouw woonkamer helemaal af te maken.

Daarnaast is nog een tweede XOOON folder. Deze verschijnt minder vaak en is meer bedoeld als inspiratie. Zo krijg je een beeld van de nieuwste collecties en weet je wat perfect in jouw kamer te combineren valt.

Door de XOOON folders in alle rust door te lezen, weet je precies wat je wel en niet wilt. Ook merk je door de kortingen dat hoge kwaliteit een zeer betaalbare prijs kan hebben. Hier kosten meubels nooit te veel.

XOOON aanbiedingen

Wie door de folder bladert, merkt dat XOOON aanbiedingen heeft waardoor je als gauw honderden euro’s bespaart. Zowel online als in de brochure blijken sofa’s, stoelen en tafels zoveel goedkoper te besparen, dat je nog lachend een paar leuke kussens erbij koopt. Die ook weer in de aanbieding zijn. Ook online bestellen is gewoon mogelijk. Alles wordt snel aan huis bezorgt, zodat je het meteen naar eigen smaak kunt inrichten.

Wil je alle XOOON aanbiedingen als eerste bekijken? Meld je dan aan op de Reclamefolder.nl app en krijg een melding wanneer de nieuwste folder online beschikbaar is.

XOOON sales en outlets

Wanneer XOOON outlet heeft, gaan de modernste artikelen voor kortingen tot wel 70% de deur uit! Om optimaal van deze sale te profiteren, is het dus zaak om er snel bij te zijn, want op = op!