Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Ziengs

Helaas, op dit moment zijn er geen Ziengs folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Ziengs aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op Ziengs kunt besparen.

Ziengs heeft een groot assortiment modieuze schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Met toonaangevende merken zoals Floris van Bommel, Timberland en Ecco zijn bij Ziengs uitsluitend de betere kwaliteitsmerken te vinden. Met de VIP klantenkaart kan er tevens voor extra korting gespaard worden. Ziengs heeft diverse vestigingen verspreid over heel Nederland. Bekijk de Ziengs folder voor de beste producten. De brede schoenencollectie van Ziengs staat garant voor de perfecte pasvorm –en goede kwaliteit. Met een aantal exclusieve schoenmerken die zich heeft verbonden aan Ziengs vindt u bij Ziengs de exclusieve schoen die u zoekt. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Ziengs folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Ziengs folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Ziengs folder.

Over Ziengs

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf wat zich volledig richt op de verkoop van schoenen. In meer dan 70 jaar tijd is het een grote naam geworden in de wereld van schoenenwinkels. Hun 81 ketens in Nederland zijn daar het bewijs van. Wie een leuk paar schoenen van bekende en grote merken wil, moet zeker bij Ziengs zijn.

Wil je weten welke van de 81 winkels het dichtst bij jou in de buurt zit? Bekijk dan het complete overzicht van alle Ziengs locaties. 

Ziengs folder

Als de Ziengs folder online staat, zie je dat het aanbod van schoenen enorm groot is. Zo is er voor mannen, vrouwen en kinderen een breed assortiment van alle grote merken heeft. Gabor, Ecco, Tamaris, Timberland en Skechers zijn hier slecht een paar voorbeelden van. Door de brede collectie staat Ziengs garant voor de perfecte pasvorm en goede kwaliteit. Ook is de kans groot dat je de exclusieve schoen vindt die je zoekt.

Lees de Ziengs folder in alle rust door, om zo volledig op de hoogte te zijn van alle lopende aanbiedingen. Op die manier koop je schoenen van A-merken, terwijl je een mooie korting krijgt en niet teveel betaalt.

Ziengs aanbiedingen

Wie de folder van deze schoenenwinkel bekijkt, ziet dat Ziengs aanbiedingen heeft waardoor de meest exclusieve merken nog betaalbaar worden. Maar dat is niet alles. Dankzij de VIP klantenkaart kan er voor nog meer korting gespaard worden. Zo pak je tijdens de Ziengs sale de beste aanbiedingen en heb je luxe en mooi schoenen om aan te trekken.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle Ziengs aanbiedingen? Meld je dan aan op Reclamefolder.nl of via de Reclamefolder app. Dan krijg je een melding zodra de meest recente folder online is.

Ziengs sales en outlets

Als je online in een Ziengs winkel shopt, is de kans groot dat er sale is. En dan krijg je op allerlei soorten schoenen korting die zo hoog oplopen, dat het soms wel de helft van de prijs scheelt! Wie online bestelt, ziet zowel de prijsbesparing al de hoeveelheid korting. En loop je de winkel in, dan krijg je ook nog eens deskundig advies van het personeel wat daar rondloopt.