Folders van 200+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer

Het nieuwe jaar beginnen de meeste mensen met goede voornemens. De een wil afvallen en de ander een nieuwe baan of huis. Welke voornemens je ook hebt, soms is het best lastig om ze ook daadwerkelijk vol te houden. Hierbij wat tips om nu écht door te pakken!

Gepubliceerd op 30-01-2020

“Ik wil afvallen” is een vaak gehoord voornemen, maar hoeveel wil je precies afvallen en zorgt een kilootje minder dat je dan wél gelukkig bent? Stel jezelf de vraag wat je wil bereiken en hoe je tot dat punt kunt komen. Het kan ook helpen om het in kleine stapjes te doen. Dan is het beter te overzien.

Lukt het je niet alleen? Spread the word! Stel je omgeving op de hoogte van je doelen. Zij kunnen je helpen als het even niet lukt. Successen kun je dan ook samen vieren!

Lukt het je een dagje niet om bijvoorbeeld gezond te eten, dan pak je het morgen gewoon weer op. Houd het einddoel voor ogen. Als je weet waarvoor je het doet, dan is het ook makkelijker om vol te houden.

En als laatste: vier je successen! Wees niet te streng voor jezelf, een beloning mag zeker. Heb je een tussendoel gehaald? Vier het met een lekkere koek of nieuwe nagellak. Bekijk eerst even de aanbiedingen op onze website, zo betaal je niet te veel. En blijft het ook nog een beetje leuk voor je portemonnee ;-)

Heb jij nog een goede tip om je doelen vol te houden? Deel ze met ons via [email protected], zo helpen we elkaar het nieuwe jaar door!

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Horloge.nl, Familiebox, V&D en Villa ArenA Woonmall voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.