Sluiten
Reclamefolder.nl
Zoeken
Zoeken
Hikoki folders

Hikoki folders
Hikoki folders

HiKOKI Power Tools

HiKOKI Power Tools is een leverancier van elektrisch gereedschap. Wij zijn als specialist verantwoordelijk voor de verkoop, aftersales, distributie en technische ondersteuning van een zeer uitgebreid assortiment gereedschappen en accessoires voor de professionele eindgebruiker.

Sinds 1948 houden wij ons bezig met het produceren en ontwikkelen van elektrische gereedschappen, die zijn voorzien van de meest innovatieve Japanse technologieën. Innovaties die helpen om onze power tools te verbeteren en de professionals te ondersteunen bij het behalen van de beste prestaties. Een krachtige basis voor HiKOKI.

Een nieuwe naam, dezelfde power tools.

Sinds oktober 2018 heten we niet langer Hitachi Power Tools, maar HiKOKI. Met deze naamsverandering bouwen we verder op al het innovatieve en succesvolle wat Hitachi Power Tools ons heeft gebracht.

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Pets & Co, Miinto, KPN en Style in travel voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.