Folders van 200+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer

Hoe fijn is het als je met minimale budget zoveel mogelijk kunt doen? Het leven is immers al duur genoeg. Om deze reden is de Reclamefolder Bespaartip van de Week in het leven geroepen! Eenvoudige tips om het leven net iets voordeliger te maken. Ingezonden door jullie, de gebruikers van onze website en app.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang vanaf nu elke week een nieuwe Bespaartip van de Week in je mailbox. Weet je zelf nog een handige bespaartip? Laat het ons weten via [email protected].

Tom: “Wanneer ik tandpasta, wasmiddel of deodorant nodig heb, ga ik altijd op zoek naar bulkaanbiedingen. Denk aan 1+1 gratis acties of 2e product halve prijs. No way dat ik hier de volle mep voor betaal!”

Carlijn: “Of je nu een kaas-, vlees- of chocoladeliefhebber bent; je favoriete product is altijd wel ergens in de aanbieding. Bekijk aanbiedingen van verschillende supermarkten en ontdek waar jij je geliefde product deze week met korting kunt scoren!”

Edwin: "Ben je net zoals ik voor je werk vaak en lange dagen van huis? Maak dan op zondag meerdere maaltijden en vries deze indien nodig in. Zo heb je altijd een gezonde maaltijd voor onderweg."

Karin: “Mijn bespaartip? Meal prepping! Door in één keer meer te koken, bespaar je geld én tijd! Ingrediënten die je anders weg zou gooien, kun je nu makkelijk in een ander gerecht verwerken. Ook wel zo goed voor het milieu.”

Paul: “Van te voren maak ik altijd een boodschappenlijstje. Zo weet ik precies wat ik moet halen en kom ik minder snel in de verleiding om producten te halen die ik toch niet nodig heb.”

Dennis: “Ik ontbijt thuis altijd extra goed om ‘snelle trek’ onderweg te weerstaan. Drankjes, snacks en broodjes zijn namelijk op het station velen malen duurder dan in de supermarkt.”

Marieke: "Plan per week van zondag t/m zaterdag wat je gaat eten. Haal in de supermarkt enkel de ingrediënten die je voor deze maaltijden nodig hebt. Zo voorkom je dat je dingen haalt die je niet nodig hebt."

Leen: "Slim winkelen? Ga naar een winkelcentrum bij jou in de buurt waar meerdere supermarkten zitten. Zo kun je optimaal gebruikmaken van alle aanbiedingen."

Goede voorbereiding is het halve werk

Anneke: "Benut je verse groenten volledig. Heb je een gerecht met wortel? Gebruik dan het loof als garnering. Daarnaast kun je de stronk van bloemkool en broccoli ook gewoon opeten. Lekker voor in de soep bijvoorbeeld!"

Esther: "Mijn tip: koop hele groente in plaats van voorgesneden groente. Een bos wortelen of een zak aardappelen is relatief goedkoper dan een zak geschrapte wortelen of een zak aardappelschijfjes. Vaak is de hoeveelheid groter dus je kunt er meerdere keren van eten. Bovendien blijft een hele kool langer goed dan voorgesneden kool. Zo hoef je minder snel iets weg te gooien!"

Tineke: "In supermarkten zijn groenten vaak voorverpakt. Hierdoor heb je als alleenstaande vaak te veel groenten voor je maaltijd. Kijk eens bij de groenteboer, daar kun je eenvoudiger zelf je hoeveelheden bepalen en dat bespaart vaak ook nog geld."

Jeanette: “Ik kijk in de supermarkt altijd bij de onderste schappen. Hier liggen meestal de goedkopere huismerken. Deze producten zijn vaak net zo lekker als de bekende en duurdere A-merken!”

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Dekbed-Discounter, Pathé Thuis, Heine en WijnService.nl voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.

Beleid