Klacht over bezorging folders

Axender zorgt voor een enthousiaste groep bezorgers. Zij maakt afspraken met deze bezorgers om correct en gemotiveerd folders en weekbladen te bezorgen. De bezorgmanagers zijn dagelijks in de bezorgwijken aanwezig om bijvoorbeeld te zorgen dat adressen in nieuwbouw of sloopwijken juist worden verwerkt. De gedetailleerde kennis van het bezorggebied draagt Axender over aan de bezorgers. De korte communicatielijnen met bezorgers zorgen ervoor dat Axender uw vraag of klacht over de bezorging efficiënt en adequaat kan oplossen.

Zorgvuldigheid vindt Axender belangrijk. Helaas kan het gebeuren dat er iets mis gaat met de bezorging. Wanneer u een klacht over de bezorging van Axender heeft kunt u door middel van onderstaand formulier in te vullen contact opnemen, wij sturen deze dan door. Axender draagt zorg voor een snelle en correcte afhandeling.

Reclamefolder, onderdeel van de Persgroep, gebruikt uw persoonsgegevens ter uitvoering van de overeenkomst, bij deelname aan een actie en/of om u via verschillende kanalen te informeren over onze activiteiten, producten en diensten. Meer informatie vindt u in ons privacy statement.

Mijn klachtmelding:
Velden met een * zijn verplicht