Folders van 200+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer

Hulp

Heb je een vraag over onze website, een suggestie of klacht? Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen waar we reeds een antwoord bij hebben gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Je ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een reactie.

Hoe maak ik een account aan?

Klik op 'Aanmelden'. Vul de gevraagde gegevens in en klik op 'aanmelden'. Vervolgens krijg je een pagina waar je per categorie jouw favoriete winkels kunt aanvinken. Onder 'Mijn folders' zie je jouw selectie. Wekelijks ontvang je een e-mail met de nieuwste folders van jouw favoriete winkels.

Hoe wijzig ik mijn account instellingen of e-mailadres?

Klik op 'Inloggen' en log in met jou gebruikersnaam en wachtwoord. Ga vervolgens naar 'mijn instellingen' en wijzig hetgeen je wilt.

Ik heb een klacht over de verspreiding van de papieren reclamefolders in mijn brievenbus.

Wij houden ons bij Reclamefolder.nl alleen bezig met het online publiceren van folders. Wanneer je een klacht hebt over papieren folders, dan kan je hiervoor terecht bij de verspreider die vermeld staat op de folder of het folderpakket.

Mijn favoriete folder staat er niet tussen. Hoe komt dat?

Er zijn twee mogelijke redenen. Het kan voorkomen dat wij de folders van deze winkel nog niet aanbieden op ons platform. Heb je een goede tip voor een winkel waarvan wij nog geen folders aanbieden? Dan mag je ons altijd een e-mail sturen. Het kan ook zijn dat wij wel de folders aanbieden van deze winkel, maar er op dit moment geen actuele folder beschikbaar is. Dan heeft de betreffende winkel geen actuele folder lopen.

Ik kan niet bladeren door een bepaalde folder op mijn computer. Wat is er mis?

Hier kunnen meerdere redenen voor zijn. Probeer het eens in een andere browser, zoals Google Chrome. Wanneer je in het bezit bent van een tablet of smartphone, dan kan je onze Reclamefolder app gratis downloaden. Hierin doen de folders het namelijk altijd!

Ik heb een vraag over een productaanbieding.

Neem hiervoor contact op met de betreffende winkel(keten) zelf. Wij plaatsen uitsluitend de reclamefolders online van de verschillende winkelketens.

Ik wil mijn winkelfolders op het Reclamefolder platform plaatsen. Wat moet ik doen?

Onder het kopje 'Uw folder online' lees je er meer over. Neem contact met ons op en wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Van Tilburg, Auping Plaza, McDonald's en V&D voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.