Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Asus

Asus werd in 1989 opgericht in Taiwan. Het bedrijf produceert verschillende elektronische apparaten, vooral op het gebied van computers. Denk aan desktops, laptops, tablets en smartphones. Hier vind je alle actuele Asus aanbiedingen.

Asus aanbiedingen

Folders met Asus

Winkels waar Asus vaak in de folder staat

Geschiedenis van Asus

Asus is momenteel de 5e grootste computerleverancier ter wereld en is dan ook miljarden waard. Toch was dat niet waarvoor Asus in eerste instantie werd opgericht. Het bedrijf begon eind jaren ‘80 met het produceren van moederborden en later kwamen daar servers bij. Pas in 1997 zag Asus’ eerst laptop het levenslicht. Één daarvan mocht zelfs mee naar een ruimtestation. 

Asus elektronica en gadgets

Later ging Asus zich ook op andere markten van consumentenelektronica en -gadgets begeven. Zo verschenen er (nieuwe versies van) Asus televisies, Asus laptops, Asus tablets, Asus smartphones en Asus servers. Verder trad Asus toe tot de Open handset Alliance, waardoor ze met veel andere bedrijven gingen samenwerken om de software zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Hierbij ging het vooral om het verbeteren van Android, het besturingssysteem waar bijna alle Asus-producten dan ook op draaien. 

Asus aanbiedingen en folders

Ben je op zoek naar de huidige Asus aanbiedingen? Of ben je benieuwd welke winkels Asus acties hebben? Bekijk dan snel de folders met Asus producten. Die kun je vinden bij retailers als MediaMarkt, BCC en BoXXer

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.