Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Converse

Converse aanbiedingen

Winkels waar Converse vaak in de folder staat

Converse: All Star

Al snel ging Converse zich richten op schoenen voor sporters. De eerste atleten die op Converse liepen, waren tennissers. Maar een echte revolutie ontketende zich toen Converse in 1917 de zogenoemde All Star op de markt bracht. Dit was een schoen met een rubberen zool, die verder bestond uit stof van canvas. Deze schoenen waren speciaal ontworpen voor basketballers.

Basketballer Chuck Taylor bracht het bedrijf vier jaar later een bezoek en klaagde over zere voeten. Hij ging als verkoopman bij het schoenenbedrijf aan de slag en wist Converse zo ver te krijgen om de All Star te herontwerpen: sindsdien hebben de enkels meer stabiele bescherming. Niet voor niets heet deze schoen in de volksmond nog steeds Chuck Taylor All Stars.

Converse aanbiedingen en folders

Wil jij weten wat de huidige Converse aanbiedingen zijn? Ga op ons platform dan snel op zoek naar folders met Converse. Af en toe zijn er fijne Converse acties - bij Kruidvat bijvoorbeeld - en profiteer je dankzij deze Converse aanbiedingen van mooie kortingen op je All Stars.