Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Converse

Het Amerikaanse schoenenmerk Converse produceert al sinds het begin van de 20e eeuw schoenen. In 1908 opende Marquis M. Converse de Converse Rubber Shoe Company en verzorgde rubberen schoenen voor iedereen die dat wilde.  Hier vind je alle actuele Converse aanbiedingen.

Converse aanbiedingen

Helaas, op dit moment zijn er geen Converse aanbiedingen beschikbaar op Reclamefolder.nl. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Converse aanbiedingen? Download dan snel onze handige app, dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op apk kunt besparen.

Folders met Converse

Geen Converse folders gevonden

Converse: All Star

Al snel ging Converse zich richten op schoenen voor sporters. De eerste atleten die op Converse liepen, waren tennissers. Maar een echte revolutie ontketende zich toen Converse in 1917 de zogenoemde All Star op de markt bracht. Dit was een schoen met een rubberen zool, die verder bestond uit stof van canvas. Deze schoenen waren speciaal ontworpen voor basketballers.

Basketballer Chuck Taylor bracht het bedrijf vier jaar later een bezoek en klaagde over zere voeten. Hij ging als verkoopman bij het schoenenbedrijf aan de slag en wist Converse zo ver te krijgen om de All Star te herontwerpen: sindsdien hebben de enkels meer stabiele bescherming. Niet voor niets heet deze schoen in de volksmond nog steeds Chuck Taylor All Stars.

Converse aanbiedingen en folders

Wil jij weten wat de huidige Converse aanbiedingen zijn? Ga op ons platform dan snel op zoek naar folders met Converse. Af en toe zijn er fijne Converse acties - bij Kruidvat bijvoorbeeld - en profiteer je dankzij deze Converse aanbiedingen van mooie kortingen op je All Stars.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.