Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

ETNA

Het Nederlandse merk ETNA is best een begrip. En dat mag ook wel, zeker als je bedenkt dat ETNA al meer dan 160 jaar bestaat. Het bedrijf werd in 1856 opgericht door Cornelis Klep, die ETNA startte als ijzergieterij. Later kwam daar hoogwaardige keukenapparatuur bij. Hier vind je alle actuele ETNA aanbiedingen.

ETNA aanbiedingen

Folders met ETNA

Winkels waar ETNA vaak in de folder staat

ETNA apparatuur

ETNA produceerde in de jaren ‘20 kolenkachels, gaskomforen, spoorrails en gietwerk voor waterleidingen. Ook werden landbouwgereedschappen gemaakt, zoals bietensnijders. Toch kwam de main focus op ‘het huishouden’ te liggen. ETNA ging bijvoorbeeld ook spoelbakken voor wc’s maken. In de glorietijd werd maar liefst 90% van de Nederlandse markt bediend door ETNA.

Natuurlijk moest ETNA ook bij de tijd blijven. Toen gaskachels werden verdrongen door centrale verwarming, werden elektrische fornuizen en koelkasten gemaakt. Tegenwoordig produceert ETNA nog steeds hoogwaardige keukenapparatuur. Van kookplaten tot vaatwassers en van afzuigkappen tot magnetrons: alles is aanwezig, tot de kleinste accessoire aan toe.

ETNA, Atag en Pelgrim

Het kan ook zijn dat jij een ETNA-product in huis hebt zonder te weten dat het een ETNA is. In 2000 is ETNA samengegaan met ATAG en Pelgrim onder de naam Atag Nederland. Nog steeds worden producten onder die drie losse namen verkocht, maar ze vormen wel samen de onderneming. 

ETNA aanbiedingen en folders

Ben jij op zoek naar een ETNA combimagnetron? Of wil je gewoon op de hoogte blijven van de laatste ETNA acties? Blader dan snel door de folders met ETNA voor alle ETNA aanbiedingen. Want een echt Nederlands bedrijf weet natuurlijk dat de Hollandse consument altijd het beste voor weinig geld wil bereiken. 

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.