Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Giant

Fietsmerk Giant is afkomstig uit Taiwan. Daar werd het in 1972 opgericht door King Liu. Hoewel Giant ‘pas’ 50 jaar oud is, is het in korte tijd wel een autoriteit geworden op het gebied van fietsen. De kwaliteit is immers zeer goed en wereldwijd rijden mensen op een Giant. Hier vind je alle actuele Giant aanbiedingen.

Giant aanbiedingen

Folders met Giant

Winkels waar Giant vaak in de folder staat

Giant fietsen

Een groot deel van Giants focus ligt op het ontwikkelen van sportfietsen. Maar Giant zou Giant niet zijn als ze ook geen oog voor de consument zouden hebben. Zo is er bijvoorbeeld een heel arsenaal aan e-bikes aan het aanbod toegevoegd. Een Giant e-bike is namelijk perfect geschikt voor mensen die er eentje nodig hebben voor woon-werkverkeer of gewoon door de natuur willen fietsen. 

Naast fietsen die onder de vlag van Giant vallen, heeft het bedrijf ook een eigen vrouwenmerk opgericht: Liv. Deze (race)fietsen worden speciaal ontwikkeld voor vrouwelijke gebruikers. Hier vallen ook enkele e-bikes onder.

Giant aanbiedingen en folders

Ben jij op zoek naar Giant aanbiedingen? Blader door de folders met Giant en bekijk de huidige Giant acties. Giant producten wil je natuurlijk voor een prikkie in huis halen, dus profiteer meteen als je er eentje ziet.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.