Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Microsoft

Microsoft aanbiedingen

Helaas, op dit moment zijn er geen Microsoft aanbiedingen beschikbaar op Reclamefolder.nl. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Microsoft aanbiedingen? Download dan snel onze handige app, dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op apk kunt besparen.

Microsoft folders

Geen Microsoft folders gevonden

Microsoft software

Pas in 1990 kwam Microsofts bekendste softwarepakket op de markt: Microsoft Office. Hier zaten toen de eerste versies van Microsoft Word en Microsoft Excel in. Tegenwoordig is dit pakket flink uitgebreid en kun je ook PowerPoint, Outlook, Teams en OneNote terugvinden in het basispakket. Ook Windows komt trouwens uit de koker van Microsoft. Veel computersystemen draaien op deze software. 

Microsoft hardware

Ondanks het feit dat Microsoft vooral software ontwikkelt, produceert het bedrijf ook verschillende soorten hardware. Denk aan de eerder genoemde Xbox, muizen, toetsenborden, joysticks en de Microsoft Surface. Dat laatste is productlijn met tablets, laptops, digitale borden en hoofdtelefoons. 

Microsoft diensten

Verschillende, bekende online diensten vallen ook onder de vlag van Microsoft. MSN (wie is er niet groot mee geworden?), Outlook, Bing, Windows Live, Xbox Live en LinkedIn behoren allemaal tot de stal van de Amerikanen. 

Microsoft aanbiedingen en folders

Ben jij op zoek naar mooie Microsoft aanbiedingen? Kijk dan snel naar de folders met Microsoft acties. Deze kun je vinden bij de bekende elektronicawinkels. Denk bijvoorbeeld aan BCC, MediaMarkt, BoXXer en Paradigit.