Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Microsoft

Microsoft is het grootste softwarebedrijf ter wereld. Het Amerikaanse bedrijf draait een miljardenomzet en levert ontzettend veel producten en diensten. Dit begon allemaal in 1975, toen Microsoft werd opgericht door Bill Gates en Paul Allen. Hier vind je alle actuele Microsoft aanbiedingen.

Microsoft aanbiedingen

Winkels waar Microsoft vaak in de folder staat

Microsoft software

Pas in 1990 kwam Microsofts bekendste softwarepakket op de markt: Microsoft Office. Hier zaten toen de eerste versies van Microsoft Word en Microsoft Excel in. Tegenwoordig is dit pakket flink uitgebreid en kun je ook PowerPoint, Outlook, Teams en OneNote terugvinden in het basispakket. Ook Windows komt trouwens uit de koker van Microsoft. Veel computersystemen draaien op deze software. 

Microsoft hardware

Ondanks het feit dat Microsoft vooral software ontwikkelt, produceert het bedrijf ook verschillende soorten hardware. Denk aan de eerder genoemde Xbox, muizen, toetsenborden, joysticks en de Microsoft Surface. Dat laatste is productlijn met tablets, laptops, digitale borden en hoofdtelefoons. 

Microsoft diensten

Verschillende, bekende online diensten vallen ook onder de vlag van Microsoft. MSN (wie is er niet groot mee geworden?), Outlook, Bing, Windows Live, Xbox Live en LinkedIn behoren allemaal tot de stal van de Amerikanen. 

Microsoft aanbiedingen en folders

Ben jij op zoek naar mooie Microsoft aanbiedingen? Kijk dan snel naar de folders met Microsoft acties. Deze kun je vinden bij de bekende elektronicawinkels. Denk bijvoorbeeld aan BCC, MediaMarkt, BoXXer en Paradigit.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.