Over ons

Reclamefolder.nl helpt consumenten met het makkelijk online bekijkenvan folders en aanbiedingen. Voor retailers is Reclamefolder.nl hétplatform wat retailers helpt aan het grootste online bereik voor hunonline reclamefolder uitingen en productaanbiedingen. Met ruim 3 miljoenapp downloads en ruim 24.000.000 gelezen folders per maand isReclamefolder.nl het grootste platform voor digitale reclamefoldersen aanbiedingen in Nederland.

Bij ons staat de consument altijd voorop

Via het Reclamefolder platform kunnen consumenten gemakkelijk hunfavoriete winkels of producten zoeken. Wekelijks worden er miljoenenfolders bekeken, die handig ingedeeld zijn in verschillende branches.Consumenten kunnen deze bekijken in hun eigen woonomgeving of op delocatie waar zij zich op dat moment bevinden. Door hun persoonlijkeinstellingen vinden zij gemakkelijk de gewenste aanbiedingen. Zijbladeren door folders op een desktop, laptop, tablet of smartphone.De Reclamefolder app is beschikbaar op alle mobiele platformen:iOS, Android, Windows 8, Windows Phone en BlackBerry. Onze klantenmaken we blij wanneer consumenten altijd en overal hun reclamefolderkunnen lezen.

Reclamefolder.nl is het grootste online folderplatform in Nederland.

Passie

In 2006 zijn de oprichters dit platform gestart met de overtuiging om vooriedere consument de gewenste folderaanbiedingen online te brengen.Nog steeds volgen zij nauwkeurig alle ontwikkelingen om de meestwaardevolle plek te behouden waar retailers en consumenten elkaar vinden.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Albert Heijn, Lidl, Intertoys en Dirk voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.

© 2019 Persgroep Nederland