Folders van 200+ winkels
Meer dan 25.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 25.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer

Over ons

Reclamefolder.nl helpt consumenten met het makkelijk online bekijken van folders en aanbiedingen. Voor retailers is Reclamefolder.nl hét platform wat retailers helpt aan het grootste online bereik voor hun online reclamefolder uitingen en productaanbiedingen. Met ruim 3 miljoen app downloads en ruim 24.000.000 gelezen folders per maand is Reclamefolder.nl het grootste platform voor digitale reclamefolders en aanbiedingen in Nederland.

Bij ons staat de consument altijd voorop

Via het Reclamefolder platform kunnen consumenten gemakkelijk hun favoriete winkels of producten zoeken. Wekelijks worden er miljoenen folders bekeken, die handig ingedeeld zijn in verschillende branches. Consumenten kunnen deze bekijken in hun eigen woonomgeving of op de locatie waar zij zich op dat moment bevinden. Door hun persoonlijke instellingen vinden zij gemakkelijk de gewenste aanbiedingen. Zij bladeren door folders op een desktop, laptop, tablet of smartphone. De Reclamefolder app is beschikbaar op alle mobiele platformen: iOS, Android, Windows 8, Windows Phone en BlackBerry. Onze klanten maken we blij wanneer consumenten altijd en overal hun reclamefolder kunnen lezen.

“Reclamefolder.nl is het grootste online folderplatform in Nederland.”

Passie

In 2006 zijn de oprichters dit platform gestart met de overtuiging om voor iedere consument de gewenste folderaanbiedingen online te brengen. Nog steeds volgen zij nauwkeurig alle ontwikkelingen om de meest waardevolle plek te behouden waar retailers en consumenten elkaar vinden.

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Superstunt, BungalowSpecials, Steve Madden en Circuit voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.