Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring

Reclamefolder.nl neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken conform de Wet bescherming persoonsgegevens. In deze privacyverklaring vind je algemene informatie over welke cookies en persoonsgegevens wij opslaan en hoe wij daarmee omgaan.

Op welke wijze beschermt Reclamefolder.nl jouw persoonlijke informatie?
Reclamefolder.nl heeft zelf passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw (persoons-)gegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Reclamefolder.nl werkt enkel samen met derden partijen die een adequaat beschermingsniveau van jouw persoonsgegevens hanteren.
Reclamefolder.nl deelt nooit de volgende informatie met derden om jouw privacy te beschermen: jouw naam, huisadres, rekeningnummer en je wachtwoord, behalve als dit vereist is om een door jou gevraagde dienst te kunnen leveren. Bijvoorbeeld het delen van je rekeningnummer met de bank om geld over te kunnen maken.

Cookies

Wat zijn cookies?
Reclamefolder.nl maakt gebruik van cookies (voor de website) en van vergelijkbare technieken (voor de app). Cookies zijn kleine bestandjes die op jouw randapparatuur geplaatst worden zodat we jou de volgende keer dat je ons platform bezoekt herkennen.

Waarom gebruikt Reclamefolder.nl cookies?
We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om onze dienstverlening te optimaliseren, om jouw functies voor social media te kunnen bieden en om ons websiteverkeer te meten en te analyseren. Je kunt cookies makkelijk uitzetten via je browser. Let wel, dit kan betekenen dat onze website en/of app niet meer (of ten dele) functioneert.

Functionele cookies
Cookies die de werking van de website bevorderen, bijvoorbeeld cookies die jou bij een volgend bezoek herkennen zodat je niet opnieuw hoeft in te loggen. Alleen wij hebben toegang tot deze cookies en de hiermee verzamelde informatie.

Analytische cookies
Dit zijn cookies die door ons of derden worden geplaatst om het gebruik en de kwaliteit van de website en de app te meten. Deze cookies worden vooral gebruikt om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren en om te zien waar onze gebruikers vandaan komen (e-mail, Facebook, Google). Via onze website wordt bijvoorbeeld een cookie geplaatst van Google, als deel van de “Google Analytics”-dienst. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Reclamefolder.nl heeft Google toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, maar we hebben het doorsturen van volledige IP-adressen naar Google via Analytics uitgeschakeld. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten over de omgang met persoonsgegevens. Ook werken we met Firebase Analytics en soortgelijke software aanbieders voor het verkrijgen van statistieken.
De met deze analytische cookies verzamelde gegevens kunnen door Reclamefolder.nl gedeeld worden met derden.

Overige third-party cookies
Ook overige derden, zoals advertentienetwerken, kunnen cookies plaatsen. Alleen deze derde partijen hebben toegang tot die cookies en de informatie die door de cookie wordt verzameld. Advertentienetwerken laten doorgaans zogenaamde “tracking cookies” achter op jouw apparaat. Tracking cookies stellen adverteerders in staat jouw surfgedrag te volgen, zodat zij relevante advertenties kunnen tonen op websites die jij bezoekt. Reclamefolder.nl kan ook zelf tracking cookies plaatsen, die door Reclamefolder.nl worden gebruikt als je surft naar websites van derden waar door advertentie-netwerken advertenties geplaatst kunnen worden. De met deze tracking cookies verzamelde gegevens (zoals andere door de gebruiker bezochte websites) kunnen door Reclamefolder.nl met deze derden gedeeld worden.

Social media buttons
Ook sociale netwerkdiensten zoals Facebook, Twitter en Google+ kunnen cookies plaatsen via de website van Reclamefolder.nl. Dat gebeurt via de buttons van deze sociale netwerken die op de website van Reclamefolder.nl worden aangeboden zodat je folders, aanbiedingen, acties en andere pagina’s makkelijk kunt liken en delen. Wij hebben helaas geen invloed op de privacy voorwaarden van deze social media netwerken. Lees daarom de privacy voorwaarden van deze netwerken door om te lezen wat zij met de (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verkrijgen.

Overige -met cookies vergelijkbare- technologieën
Reclamefolder.nl maakt ook gebruik van andere technologie die op vergelijkbare wijze werkt als cookies, zoals web beacons (waarbij een unieke code wordt meegestuurd in bestanden die je opvraagt), die jouw gebruik van onze diensten vastlegt of die jouw IP-adres of de unieke code van het mobiele apparaat waarmee je toegang hebt tot de website of de app vastlegt. Als je gebruik maakt van een mobiele telefoon worden bijvoorbeeld de Apple ID For Advertisers (IDFA) en Google Advertising ID van jouw telefoon opgeslagen voor het kunnen tonen van advertenties. Ook kunnen door het gebruik van de app de locatiegegevens van het apparaat worden doorgegeven aan Reclamefolder.nl. In de instellingen van jouw mobiele apparaat kun je de toestemming voor het verzamelen van locatiegegevens door Reclamefolder.nl intrekken. Voor het gebruik van dit soort technologieën gelden dezelfde regels en uitgangspunten zoals hiervoor beschreven voor cookies. De met deze technologie verzamelde gegevens kunnen door Reclamefolder.nl met derden gedeeld worden.

Voor welke doeleinden verzamelt Reclamefolder.nl informatie en gegevens?

Om de Dienstverlening te kunnen bieden:
Opgegeven contactgegevens kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om je te informeren over bijvoorbeeld wijzigingen in onze dienstverlening of gepland onderhoud (service-e-mails).

Voor de afwikkeling van de betalingen:
Betaalgegevens die bij de registratie worden gevraagd zijn nodig voor de afwikkeling van de betaling van de dienstverlening (zoals cashbacks).

Om individuele voorkeuren te identificeren en advertenties te personaliseren:
Reclamefolder.nl streeft ernaar om onze dienstverlening voor je zo relevant mogelijk te maken. We kunnen daarom de folders en overige content, inclusief advertenties op websites en in de apps, aanpassen aan jouw voorkeuren en/of je persoonlijke aanbevelingen doen. Om dit te kunnen doen, houden we een profiel bij op basis van jouw gebruik van onze diensten (op web en in de apps). Een profiel kan bijvoorbeeld bestaan uit de folders die je bekijkt en welke content je aanklikt of de locatie waar je de app gebruikt, zodat we een beeld krijgen van je vermoedelijke interesses.
Goed om te weten: de profielen die op deze manier worden ingezet hebben meestal betrekking op een groep van gebruikers (bijv. ‘vrouw, leeftijdscategorie 20 tot 30 jaar’) en niet op individuele personen. Reclamefolder.nl kan profielen delen met derden of inzetten voor campagnes voor online adverteerders. Adverteerders kunnen ook zelf profielen maken, beschikbaar stellen of verrijken met de geaggregeerde profielen die zij van Reclamefolder.nl verkrijgen of die zij zelf met eigen cookies via de websites of apps van Reclamefolder.nl verzamelen.

Voor toezending van nieuwsbrieven en acties:
Reclamefolder.nl kan contactgegevens en andere verzamelde gegevens ook gebruiken om telefonisch, per post, e-mail, SMS, pushberichten vanuit de apps of andere daarvoor geschikte gerichte media, acties of aanbiedingen van zichzelf onder de aandacht te brengen, of om jou op de hoogte te houden over onze dienstverlening (nieuwsbrief e-mails na uitdrukkelijke opt-in van ontvanger / gebruiker). Je kunt je overigens op welk gewenst moment afmelden voor deze nieuwsbrieven en/of acties.

Om de Dienstverlening te verbeteren en algemene trends te identificeren:
Reclamefolder.nl gebruikt de gegevens van gebruikers van Reclamefolder.nl om in algemene zin te analyseren hoe de website en apps gebruikt worden en welke trends daarin kunnen worden waargenomen, om hiermee beter geïnformeerde beslissingen te nemen over bijvoorbeeld de verdere ontwikkeling van de dienstverlening en het aanbod van folders en andere content. Ook meer technische trends kunnen voor dat doel worden bijgehouden, bijvoorbeeld van welk type apparaat of browser een bezoeker gebruik maakt.

Om misbruik tegen te gaan:
Reclamefolder.nl verwerkt de informatie over jou en het gebruik van de website en apps ook om misbruik ervan tegen te gaan, om fraude (bijvoorbeeld met betaalmiddelen) te voorkomen, en om rechten van anderen (inclusief de rechthebbenden op de content) veilig te stellen.

Voor marktonderzoek:
Reclamefolder.nl kan contact opnemen met (voormalige) gebruikers van ons die hun contactgegevens hebben opgegeven voor marktonderzoek. Deelname aan dergelijk onderzoek is geheel op vrijwillige basis. Reclamefolder.nl kan op basis van dit onderzoek aanbiedingen sturen aan gebruikers die aan dit onderzoek hebben deelgenomen, indien zij daarvoor eerst toestemming hebben gegeven.

Naleving wet- en regelgeving:
Informatie kan worden gebruikt om te voldoen aan wet- en regelgeving die op Reclamefolder.nl rust, voor het behandelen van geschillen en het laten uitvoeren van (accountants) controle.

Met wie deelt Reclamefolder.nl deze informatie?

Reclamefolder.nl kan voor marketing- en of commerciële doeleinden gegevens verstrekken aan door Reclamefolder.nl geselecteerde partners. Het kan daarbij bijvoorbeeld gaan om adverteerders, advertentienetwerken, mediabureaus, sociale netwerkdiensten (zoals Facebook, Twitter en Google+, mede-eigenaren van Reclamefolder.nl en aan deze vennootschappen gelieerde ondernemingen.

Daarnaast kan Reclamefolder.nl informatie over gebruikers doorgeven aan leveranciers van wie zij gebruik maakt om haar dienstverlening te realiseren. Denk hierbij aan een mailingbedrijf, klantenservice, of de partij die in opdracht van Reclamefolder.nl betrokken is bij de technische realisatie van een website of app.

Inzage, correctie of verwijdering van jouwgegevens

Je hebt het recht in inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen vragen wij jou om je te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van jouw browser.

Tip! Meestal kun je de cookies wissen via de instellingen van jouw browser. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies is te vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Reclamefolder.nl B.V.
Vondellaan 58
3521 GH Utrecht