Folders van 200+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer

Deelname Reclamefolder.nl-Testpanel en aanmelden als Bèta-tester voor Reclamefolder.nl

Benodigdheden:

  • - Android Smartphone
  • - Internetverbinding (wifi of 3/4G)
  • - Google Play Store account

Let op: bij het installeren van de test-app zullen je favorieten en lijstjes behouden blijven, echter na het afsluiten van de test en het her-installeren van de huidige app, wordt een nieuwe installatie uitgevoerd, waardoor de favorieten en lijstjes opnieuw moeten worden aangemaakt. Dit kunnen we helaas niet voorkomen. Mocht je gehecht zijn aan deze data, adviseren we je om dit vooraf even veilig te stellen, bijvoorbeeld door het maken van een schermopname van je huidige instelling, zodat je bij het terugzetten van de huidige app je nog weet wat je favorieten zijn. Die kun je gewoon weer instellen bij het opstarten van de huidige app.

1. Open de Google Play Store, zoek naar de Reclamefolder.nl app en scroll naar beneden om u aan te melden als “Bèta tester” voor de nieuwe Android app.

2. Zoek opnieuw in de Google Play Store naar Reclamefolder.nl. U bent nu aangemeld als Bèta tester, zoals onderstaande voorbeeld en kunt de testversie installeren en testen.

3. Afmelden als Bèta tester en oorspronkelijke app her installeren via de Google Play Store

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Promiss, Bedden.nl, Libelle en Van Dal mannenmode voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.