Folders van 200+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer

In Nederland komt er een heuse griepgolf aan. Voel jij je nog helemaal fit of ben je inmiddels ook al aan het snotteren? Mocht het virus jou nog niet te pakken hebben gekregen, wees blij! Dit wil je natuurlijk graag zo houden, dus hieronder onze vijf tips om de kans op de griep te verkleinen.

Gepubliceerd op 23-01-2020

Met water en zeep je handen wassen houdt de bacteriën op afstand. Raak het liefst ook zo min mogelijk je mond, neus of ogen aan. Zo voorkom je verspreiding.

Benieuwd naar waar de handzeep deze week in de aanbieding is? Klik dan hier.

Tip 1: Was regelmatig je handen

‘Hand voor je mond!’, wie heeft dat niet vaak van z'n ouders gehoord als je moet hoesten? Maar eigenlijk is dat niet de beste manier. Je kunt beter in je elleboogplooi hoesten, want daarmee kom je minder in contact met andere mensen.

Probeer niet zuinig te doen met zakdoekjes en dezelfde zakdoek de hele dag bij je te houden. Gooi de papieren zakdoekjes na gebruik meteen weg.

Geen zakdoekjes meer in huis? Ontdek hier alle zakdoekjes in de aanbieding.

Tip 3: Gebruik papieren zakdoekjes één keer

Ventileer je woon- en slaapruimten. Door een goede ventilatie neemt de concentratie bacteriën en virussen in de lucht af. Dus ook al is het koud buiten, het is wel belangrijk om af en toe een raam open te zetten of het ventilatierooster te gebruiken.

Het beste is om de deurklinken, kraankoppen en bijvoorbeeld handgrepen van keukenkastjes een paar keer per dag schoon te maken met handwarm water en allesreiniger. Zo tipt ook het AD, hiermee voorkom je verspreiding via de handen.

Wil je nu direct gaan poetsen? In dit overzicht zie je waar momenteel de allesreiniger in de aanbieding is.

Tip 5: Maak deurklinken en kraankoppen vaker schoon

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Arkopharma, Sligro, 123picknicktafel.nl en Natuurwinkel voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.