Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwste folders Alexandrium Woonmall

Alexandrium Woonmall

Helaas, op dit moment staat er geen folder van Alexandrium Woonmall voor je klaar met aanbiedingen.

Alexandrium Woonmall

Andere Wonen winkels in de buurt

55 WOONWINKELS ONDER ÉÉN DAK

Op zoek naar een nieuw interieur of wil jij gewoon ongestoord inspiratie opdoen? Dan ben jij bij Woonmall Alexandrium aan het juiste adres. Met meer dan 50 woonwinkels in Rotterdam vind jij de mooiste meubelen en woonaccessoires onder één dak!

Voor iedere woonstijl

De vele verschillende woonwinkels bij Woonmall Alexandrium hebben elk hun eigen unieke collecties. Bij Woonmall Alexandrium shop je dan ook jouw hele interieur bij elkaar, ongeacht jouw interieursmaak. Of je nou op zoek bent naar een moderne bank, een landelijke eettafel of een klassieke fauteuil, je vindt het bij één van de woonwinkels van de leukste woonboulevard van Rotterdam.

Shop een geheel nieuw interieur

Ben jij op zoek naar een nieuwe inrichting voor de woonkamer, een nieuwe keuken of een nieuw bed voor in de slaapkamer? Ook dan zit je bij Woonmall Alexandrium helemaal goed. Bezoek verschillende woonwinkels in Woonmall Alexandrium en laat je verrassen door de grote hoeveelheid meubels en woonaccessoires!

Kom woonshoppen!

Op zoek naar de mooiste meubels en woonaccessoires, de laatste woontrends of nieuwe woontrends? Bezoek dan eens Woonmall Alexandrium en laat je verrassen door de vele woonwinkels die wij in Rotterdam te bieden hebben! Kom even tot rust bij één van onze horecagelegenheden of kijk jij je ogen uit bij de vele verschillende winkels in Woonmall Alexandrium.