Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwste folders Carpetright

Carpetright

Helaas, op dit moment staat er geen folder van Carpetright voor je klaar met aanbiedingen.

Carpetright

Andere Wonen winkels in de buurt

Carpetright - Een vloer van uitstekende kwaliteit en voor een scherpe prijs

Het uitzoeken van een nieuwe vloer is natuurlijk niet iets wat je iedere dag doet. Je wilt daarom verzekerd zijn van een vloer van hoogwaardige kwaliteit, zonder daar al teveel geld aan uit te geven. In dat geval zit je bij Carpetright helemaal goed. Bij deze vloerenspecialist in Nederland heb je de keuze uit een breed aanbod aan vloerkleden, tapijt, PVC-vloeren, vinylvloeren en laminaatvloeren. Maar ook voor bijpassende raamdecoratie zit je hier helemaal goed. Oftewel, alles om jouw interieur een flinke opfrisbeurt te geven. Wil je graag de door jou gekochte vloer zelf leggen en zelf onderhouden, dan doet het je zeker goed om bijpassende onderhoudsproducten en accessoires aan te schaffen. Zo wordt het uitzoeken van de perfect vloer wel heel eenvoudig!

Advies van ervaren en getraind personeel

Omdat het uitzoeken van een vloer een belangrijke keuze is en je zeker wilt weten dat je de juiste keuze maakt, kun je eenvoudig de adviessectie van Carpetright gebruiken. Hier kun je alle benodigde informatie vinden voor het uitzoeken, leggen en onderhouden van je vloer. Wil je graag weten hoe je jouw vloer het beste kunt leggen, dan doet het je zeker goed om een van de 93 Carpetright filialen te bezoeken. Het ervaren en getrainde personeel van deze winkelketen kan je uiterst goed adviseren en het personeel weet als geen ander wat de mogelijkheden en onmogelijkheden met iedere soort vloer zijn. Om er zeker van te zijn dat je altijd een scherpe prijs betaalt voor jouw gloednieuwe vloer, is het verstandig om regelmatig de Carpetright aanbiedingen in de gaten te houden. Hier weet je zeker dat je als eerste op de hoogte bent van alle acties en dat die ene droomvloer met extra korting niet langs je neus voorbij gaat.

Carpetright is een specialist in vloeren sinds het jaar 1988

Wist je dat Carpetright is opgericht in het jaar 1988? De eerste winkel is in Canning Town in Londen geopend. Het eerste magazijn vindt haar oorsprong in Barking, Essex. In 1990 koos het bedrijf ervoor om het hoofdkantoor, samen met het magazijn, te verhuizen naar Rainham in Essex. In dit nieuwe pand werden twee semi automatische snijmachines geïnstalleerd. Deze machines produceerden wekelijks ruim 1000 gesneden producten. Vanaf dit jaar groeide het bedrijf in een razendsnel tempo en aan het einde van het jaar kende het merk maar liefst 71 winkels.

In het jaar 1993 koos Carpetright ervoor om naar de London stock exchange, de Engelse beurs, te gaan. In het jaar 1996 heeft het bedrijf een nog sterkere groei gemaakt en in dit jaar telde het bedrijf inmiddels 246 filialen. Dit staat gelijk aan een winkeloppervlak van maar liefst 185.810 vierkante meter. Het bedrijf haalde een omzet van 218,6 miljoen euro en een uiteindelijke winst van 29,5 miljoen euro. In het jaar 1998 vierde het merk de tiende verjaardag.

In 1998 telde de winkelketen inmiddels 308 winkels en behaalde een winst van 27,7 miljoen euro. Een jaar later heeft het merk ervoor gekozen om een aantal filialen van de Allied Carpet en Carpetland over te nemen en vervolgens om te dopen in de Carpetright formule.

De winkelketen groeide, waardoor ook de snijcapaciteit moest worden verhoogd. Daarom koos het bedrijf ervoor om in het jaar 2002 een gloednieuw magazijn te openen van maar liefst 5853 m². Bij dit magazijn werd een gloednieuwe snijfaciliteit van vijf meter geopend. Hierdoor werd de capaciteit met een derde verhoogd. Om solide te kunnen gaan verkopen in de Benelux, koos het merk ervoor om in oktober 2002 “interiors for Europe” te kopen. België en Nederland zijn de twee belangrijkste markten, mede omdat ze voor een groot deel overeenkomen met het Verenigd Koninkrijk.

Om de best mogelijke vloerenlegservice aan te kunnen bieden aan de klanten die kopen bij het merk, is ervoor gekozen om een samenwerking aan te gaan met de ‘Flooring Industry Training Association’. Tot op de dag van vandaag heeft Carpetright ruim 1700 vloerenleggers opgeleid, waardoor de service voor de klant centraal kan worden gesteld. Deze vloerenlegservice is ook bij jou in de buurt te vinden.

De winkelketen maakte in de Benelux voor het eerst winst van 2 miljoen euro in mei 2004. In dit jaar kondigde het merk ook aan dat ze het succes verder in Europa uit wilden breiden, namelijk vanaf het jaar 2005. Dit zou betekenen dat er voor het eerst winkels werden geopend in Polen. In 2005 nam het merk “mays World of Carpets’ over. Dit bedrijf richtte zich voornamelijk op groothandel activiteiten en is met 11 filialen vooral een begrip gewonden in het Verenigd Koninkrijk. De 500ste winkel werd in Cork (Ierland) in datzelfde jaar geopend.

Na een strakke planning van zes maanden verplaatste Carpetright in december 2007 het Centrale Support Office en het magazijn naar een nieuwe locatie, namelijk Purfleet in Essex. Door de grotere ruimte was het merk vanaf nu in staat om zowel het snijden als het distribueren vanaf één vaste locatie uit te voeren. Niet alleen was dit gezien vanuit een praktisch perspectief, de locatie is ook op de groei gekocht. Ook had het personeel de allernieuwste faciliteiten binnen handbereik.

Het aantal Carpetright filialen in Nederland en België kreeg een flinke groei in het jaar 2008. In dit jaar stond de groei op het Europese continent gepland, in de vorm van de opening van een aantal nieuwe filialen. Het Nederlandse bedrijf Ben de Graaff werd overgenomen, die zich in Noord-Brabant bevond. Het aantal filialen in Nederland groeide naar 88 en het aantal filialen in België groeide naar 28.

Vloeren voor binnen en buiten koop je bij Carpetright

Denk je aan Carpetright, dan denk je waarschijnlijk aan een winkelketen waar grote rollen tapijt klaarliggen om gekocht te worden. Maar de winkelketen biedt vandaag de dag nog veel meer dan enkele tapijten. Zo heb je ook de keuze uit laminaat, parket, PVC, vinyl en deurmatten, allen van de beste kwaliteit die je je maar voor kunt stellen. Uiteraard zijn alle soorten vloeren geschikt voor diverse trends en zijn er voor zowel kleine oppervlakken als grote oppervlakken meer dan genoeg mogelijkheden. Om je vloer perfect af te werken, kies je bij Carpetright ook uit verschillende ondervloeren en plinten. Oftewel, alles onder één dak om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen.

Geniet het hele jaar door van een perfect onderhouden gazon met kunstgras

Steeds meer mensen kiezen vandaag de dag voor kunstgras in de achtertuin. En dat is natuurlijk niet voor niets. Kunstgras kent tal van voordelen en is nauwelijks meer van echt gras te onderscheiden. Iedere week grasmaaien behoort vanaf nu tot de verleden tijd, je hoeft je gazon niet meer te sproeien en met een basis van worteldoek maakt onkruid geen schijn van kans. Kinderen kunnen veilig op het gras spelen en je hoeft niet langer meer het gras te bemesten. En, minstens zo belangrijk, zelfs in de winter heeft het gras perfecte groene kleur. Regelmatig is het kunstgras ook in de aanbieding, dus zorg ervoor dat je jouw groene gazon niet misloopt! Zo weet je zeker dat het gras nooit meer groener is bij de buren.

Geef je trap een opfrisbeurt met een prachtige traprenovatie

Heb je al eens goed naar de staat van je trap gekeken? De kans is groot dat de traptreden een opfrisbeurt kunnen gebruiken. De trap is een van de meest gebruikte onderdelen in huis, waardoor de kans op slijtage ook het grootst is. Een traprenovatie, in de vorm van overzet-tredes, via Carpetright biedt daarvoor de perfecte uitkomst. Je kiest voor een snelle, veilige en duurzame oplossing waar je ook nog eens voor een erg lange tijd plezier aan gaat beleven. Deze renovatie is vele malen goedkoper dan een gloednieuwe trap, het materiaal dempt geluid en is voorzien van een veilige antislip-laag en je ontvangt maar liefst 12 jaar garantie op de producten. Door het brede aanbod aan kleuren is er ook voor jouw interieur een passende uitkomst. Er is zelfs de mogelijkheid om de trapbekleding uit te rusten met verlichting en hakwerk en breekwerk is verleden tijd. Ga je voor trapbekleding in de vorm van PVC, linoleum tapijt of vinyl? De keuze is aan jou!

Laat je gordijnen gratis op maat maken

Op maat gemaakt gordijnen klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk. Maar in veel gevallen haak je af, mede omdat deze service in de meeste woonwinkels erg veel geld kost. Zonde natuurlijk, want op maat gemaakte gordijnen maken jouw interieur net even wat stijlvoller. Maak je daar maar geen zorgen over, want bij Carpetright doen ze dit helemaal gratis voor je. Ga jij voor rolgordijnen, duo rolgordijnen, jaloezieën, lamellen, paneelgordijnen, vouwgordijnen of plissé gordijnen? Om tot deze keuze te kunnen komen, is het belangrijk om na te gaan wat voor functie de gordijnen moeten hebben. Moet de raambekleding verduisterend zijn, alleen dienen ter decoratie of moet het een combinatie van beide zijn? En in wat voor soort kleur zie je jouw raamdecoratie het liefste? Van verduisterende gordijnen tot aan inbetweeners en van vitrages tot aan voile gordijnen, je koop het allemaal bij Carpetright voor een erg leuke prijs.

Vraag een nieuwbouw kortingsvoucher van 20% aan bij Carpetright

Heb je onlangs de papieren getekend voor een nieuwbouwwoning? Gefeliciteerd! Je bent in dat geval druk aan het nadenken over de indeling en wat voor meubilair je gaat kopen. Maar heb je ook al gedacht aan de vloer en de raamdecoratie? Dit bepaalt voor een groot deel de sfeer van je woning, waardoor het van groot belang is om hier goed over na te denken. En laten we eerlijk zijn, hier wil je liever niet teveel geld aan uitgeven. Een nieuwbouwwoning kost immers al genoeg, toch? Om niet in te leveren op de kwaliteit, maar wel op de prijs, is het verstandig om bij Carpetright een nieuwbouw kortingsvoucher te bestellen. Zo weet je te allen tijde zeker dat je voor een erg scherpe prijs de juiste basis in huis haalt. Je ontvangt maar liefst 20% korting, te besteden op alle producten van de winkelketen. Let er wel op dat de leverkosten en de eventuele service omtrent het leggen hier niet bij inbegrepen zijn.

Laat je vloer gratis opmeten door de specialisten van Carpetright

Het opmeten van een vloer kun je zelf doen, maar je kunt het jezelf ook gemakkelijk maken door hier een van de specialisten van Carpetright voor in te schakelen. Deze service is volledig gratis en bij jou thuis wordt de oppervlakte die je wilt voorzien van een nieuwe vloer, nauwkeurig opgemeten. Vervolgens kun je een erg scherpe offerte verwachten. Heb je hier interesse in, vul dan gerust het online contactformulier in. Geef hierin aan om welke ruimte het gaat en naar wat voor soort vloer je voorkeur uitgaat. Een van de medewerkers van het bedrijf neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak bij jou thuis.

Doe online inspiratie op

Je wilt natuurlijk wel weten dat je de juiste keuze maakt, of dat nu voor de raambekleding, traprenovatie of voor je vloer is. Daarom maakt Carpetright je het gemakkelijk en heeft een aantal woonstijlen ter inspiratie voor je samengesteld. Ga je voor Vintage, Cosy, Voyager of Naturals? Van een moderne uitstraling met lichte tinten tot aan een warme uitstraling met warme kleuren, het is allemaal mogelijk met het assortiment van deze winkelketen. Maak voor advies op maat een afspraak in de winkel, vraag een gratis staal aan en kies voor de professionele plaatsingsservice, zodat je zeker weet dat je vloer er perfect uit gaat zien. En om op de hoogte te blijven van de laatste kortingen, download je natuurlijk de app van Reclamefolder.nl.