Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Deen

Deen

Vind een Deen bij jou in de buurt

Vul je postcode in om vestigingen te zien.

De regionale supermarktketen Deen heeft inmiddels 59 vestigingen in vooral Noord-Holland en Flevoland. Hun doelstelling is om klanten op een voordelige, prettige en betrouwbare wijze van boodschappen te voorzien. Een kenmerkend gegeven is dat Deen de supermarkt is met de hoogste klantentrouw van Nederland. Hierbij is duidelijk dat waar Deen voor staat aansluit bij de wensen van een breed publiek. Deen bereid de verse maaltijden in eigen keuken. De maaltijden worden bedacht en samengesteld door de eigen Chef-kok van Deen. Ook wordt iedere dag vers gebak en brood gebakken zodat u bij Deen kan rekenen op vers brood elk moment. Bekijk de Deen folder voor de scherpste prijzen en laatste aanbiedingen. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Deen folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Deen folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Deen folder.

Deen folder

Deen is een supermarkt die vooral regionaal te vinden is. De keten is vooral in Noord-Holland, maar heeft ook winkels in de provincies Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel. De eerste supermarkt werd in 1933 opgericht door Cornelis Deen en Cornelia Deen-Verkroost. 20 jaar later kwam er nog een winkel, maar dan met zelfbediening. Met andere woorden: de supermarkt zoals we het vandaag kennen.

Lange tijd konden mensen alleen bij Deen in Noord-Holland boodschappen doen, maar in 2007 kwam daar voor het eerst verandering in. Flevoland werd een nieuw doelwit en daarna volgden rap nieuwe provincies. Inmiddels zijn er 59 winkels van Deen.

Nieuwste Deen folder

Eens per week verschijnt de nieuwste Deen folder online. Wie deze openslaat, ziet meteen de grote hoeveelheid brood en andere baksels die je tegemoet komen. Dit heeft te maken met de Chef-kok van Deen, die niet alleen verse maaltijden maakt, maar ook voor vers gebak en brood zorgt. Zo weet je zeker dat je tijdens het eten de meest verse producten op tafel hebt.

Alle aanbiedingen die in de folder staan, zijn op onze site te bekijken. Blader deze dus in alle rust door, zodat je goed voorbereid de supermarkt inloopt en niet teveel geld uitgeeft.

Deen aanbiedingen

Deen is altijd bezig met klanten de beste prijs bieden en dus hebben ze meerdere acties tijdens het winkelen. Een paar hiervan zijn de reguliere aanbiedingen, weekend acties en de beruchte ‘Deensdag’. Ook heb je het voordeel dat je om een tegoedbon kunt vragen als de actie is uitverkocht.

Wil je ervoor zorgen dat jij altijd als eerste bent en nooit om een tegoedbon hoeft te vragen? Meld je dan op Reclamefolder.nl aan, om een melding te krijgen wanneer de nieuwste Deen folder beschikbaar is. Mis op deze manier nooit de laatste sales en outlets.

Deen sale en outlet

Door online de acties en aanbiedingen rustig door te lezen, kom je tijdens de sales en outlets goed beslagen ten ijs. Zo bespaar je een hoop geld tijdens het doen van de boodschappen en kom je ook nog eens met lekker vers eten thuis.