Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwste folders Goossens

Goossens

Helaas, op dit moment staat er geen folder van Goossens voor je klaar met aanbiedingen.

Goossens

Andere Wonen winkels in de buurt

Goossens - Dat zit altijd goed

Goossens is een gespecialiseerde meubelwinkel met bijna 20 filialen, verspreid over Nederland en België. Deze keten bestaat sinds 1954 en is in een korte tijd uitgegroeid tot een grote speler in het interieur-segment. Dit familiebedrijf heeft altijd een zeer uitgebreid aanbod aan voornamelijk bijzondere designmeubels. De vele acties, aanbiedingen en hoge kortingen die de keten regelmatig voert maakt dat het een keten is waar bestaande klanten graag binnenlopen en waar nieuwe klanten vaak terugkomen. Natuurlijk is het tegenwoordig voor interieurwinkels niet makkelijk om te overleven en te doorontwikkelen, maar Goossens manoeuvreert zich kundig door de veranderende markt, met een aanbod dat buiten het budgetsegment valt, maar zeker een goede prijs-kwaliteitverhouding voert.

Dat betekent dat de keten ook een zeer actieve webshop heeft en zorgt dat de vestigingen niet alleen maar meubels en woonaccessoires zijn, maar de klant een prettige ervaring en sfeer bieden. Bovendien maken de fysieke winkels zich aantrekkelijk voor het publiek door de deskundige en zeer vriendelijke medewerkers en gediplomeerde interieuradviseurs die er werkzaam zijn. De persoonlijke benadering die zij je bieden vind je nu eenmaal niet via een willekeurige online webshop, de keten ziet het goed opgeleide personeel als een groot voordeel van het bedrijf.

Producten en aanbod

De hoofdmoot van het aanbod van Goossens Wonen & Slapen is meubilair en accessoires voor in de woonkamer en slaapkamer. Specifieker is de specialisatie van de keten: banken, stoelen, tafels, vloerkleden, allerlei soorten kasten en bedden, matrassen en boxsprings. Het personeel van de meubelzaak heeft voorts zeer veel kennis over goed slapen en goed slaapmateriaal en ze kunnen jou van passend en persoonlijk advies voorzien als je op zoek bent naar een nieuw bed. Natuurlijk vind je hier de leukste licht-elementen om je interieur op haar beste manier te presenteren. Ook heeft elk filiaal een ruim aanbod aan zeer comfortabele tuinmeubelen te koop. Bovendien heeft iedere vestiging een outletgedeelte, waar voormalige showroommodellen en artikelen die tijdens transport of in het magazijn lichte imperfecties hebben opgelopen met een mooie korting te koop zijn.

Het prijssegment van de interieurketen ligt op het middelhoge tot hoge niveau. Dat betekent dat de stukken die je bij de interieurwinkel kunt aanschaffen van hoge kwaliteit zijn en een hoge mate van comfort bieden. Qua uiterlijk zijn de meubels en accessoires minder doorsnee qua stofgebruik, opstelling en afwerking dan soortgelijke exemplaren die je bij een budgetketen zou aantreffen. De collectie van de interieurketen kun je gerust uniek noemen en past bij klanten met een specifieke smaak. Het is mogelijk om het gehele interieur voor je woonkamer en slaapkamer bij deze meubelzaak aan te schaffen, de stukken laten zich onderling goed met elkaar combineren en de vertrekken in je huis zullen zeker een bepaalde klasse uitstralen. Toch kan het zo zijn dat je verliefd wordt op een meubelstuk in het bijzonder, of dat je van bepaalde meubels zoals een bed of bank meer kwaliteit en comfort vereist. Ook dan is Goossens Wonen & Slapen dé plek om naartoe te gaan.

De keten mag dan in het middelhoge tot hoge prijssegment opereren, iedere klant wordt met hetzelfde respect behandeld en van advies voorzien. De interieur-specialisten die werkzaam zijn bij de meubelwinkel kunnen goed meedenken en het beste maken van het budget van een klant. Van het interieuradvies van de medewerkers kun je niet alleen in de winkel gebruikmaken, ook via de chat op de Goossens Wonen & Slapen website en telefonisch zijn de interieur-specialisten dagelijks te bereiken!

Beste prijs-service garantie

Toch is deze meubelketen zeker van haar zaak en biedt ze haar klanten de beste prijs-service garantie. Heb jij elders een artikel goedkoper gezien, neem dan contact op met de klantenservice en je ontvangt het prijsverschil retour én de keten past de prijs van hun product aan. Zo houdt de keten zichzelf en haar klanten scherp.

Reclamefolder, korting en acties

De keten voor mooie designmeubels geeft 13 keer per jaar een nieuwe reclamefolder uit waarin je de nieuwste toevoegingen aan de collectie op een sfeervolle manier gepresenteerd krijgt. Bovendien staan in deze folder regelmatig hele leuke kortingsacties en aanbiedingen waar je zeer goed je voordeel mee kunt doen. Als je niet halsoverkop een nieuwe, lege woning betrekt waarbij je nu meteen meubilair nodig hebt is het een goed idee om over een langere periode de nieuwe folder van Goossens in de gaten te houden. Zo krijg je een goed gevoel van de typen aanbiedingen die de keten voert en kun je toeslaan op het moment dat je een aanbieding ziet die bij jou past.

Via onze website is op ieder moment van de dag de folder en de laatste aanbiedingen van de keten in te zien. Handiger is het als je een account aanmaakt op onze site of onze Reclamefolder app downloadt en de meubelzaak en eventueel andere winkels waar je graag komt, toe te voegen aan je favoriete winkels. Op het moment dat wij een nieuwe folder uploaden krijg je automatisch een melding als je inlogt of op je smartphone of tablet, als je de app hebt gedownload.

Via de site en app kun je ook je postcode doorgeven, dan krijg je voor elke winkel die je opzoekt te zien waar de dichtstbijzijnde vestiging zit. Ben je geïnteresseerd in het unieke meubilair van deze keten, dan kun je met je postcode dus direct zien waar je naartoe moet voor de dichtstbijzijnde Goossens winkel. Klik op het adres van je keus en je kunt ook meteen de openingstijden van het filiaal inzien.

Bovendien geeft het invullen van je postcode je het voordeel dat je populaire aanbiedingen in jouw buurt kunt inzien. Dat is handig als je weinig tijd hebt om zelf alle actiefolders door te spitten, wel eens een aanbieding over het hoofd ziet of normaliter eigenlijk nooit bij bepaalde winkels komt. De populaire aanbiedingen zijn vaak echte topdeals: hoge kortingen op producten die anders bijna nooit in de aanbieding zijn. Doe je voordeel met deze handige tool op onze site en app!

Als je geen smartphone hebt of gewoon niet zo houdt van veel meldingen op je telefoon kun je je ook aanmelden voor de Reclamefolder nieuwsbrief. Om deze te ontvangen hoef je ook geen account aan te maken, je kunt gewoon op onze site je e-mailadres invullen. Vanaf dat moment zul je een paar keer per week van ons een e-mail krijgen met de beste en leukste aanbiedingen van dat moment.

Korting met nieuwsbrief

Als je je op de website van Goossens inschrijft voor hun nieuwsbrief dan krijg je €20,- korting op het gehele assortiment. Je ontvangt een e-mail met een link waarbij je je achternaam moet invullen en eventueel nog wat andere gegevens. Als je dat doet ontvang je een waardecheque van €20,-, die binnen twee maanden te besteden is in de webshop en de fysieke winkels. Je aankoop moet minstens €40,- zijn om de kortingscode te kunnen gebruiken.

De geschiedenis van Goossens

Het familiebedrijf werd opgericht in 1954 door Mientje en Bert Goossens. Zij verkochten textiel aan huis en gingen samen de dorpen rond. Al snel begonnen ze ook aan de verzorging van gordijnen en vloerbedekking en komen bij de mensen thuis om alles op te meten en de wensen van de klant door te spreken. Steeds vaker krijgen ze de vraag of ze nog meer binnen het interieur van hun klanten zouden kunnen verzorgen en ze besluiten om meubilair aan het aanbod toe te voegen.

Een aantal jaar later beginnen de kinderen van Mien en Bert bij te dragen aan het familiebedrijf. Het ondernemen blijkt in het bloed te zitten en de kinderen zien mogelijkheden en kansen voor doorontwikkeling en groei van het bedrijf. Iedereen in het bedrijf was het erover eens dat kwaliteit voorop moest staan, wat het bedrijf een bijzondere collectie aan meubilair opleverde. De klanten kwamen graag bij het familiebedrijf in de winkel en het werd zo druk dat uitbreiding van het aantal vestigingen onvermijdelijk was.

In 2016 sprong de keten in op de veranderende trend in de shopbeleving van het publiek. In Amsterdam opende de eerste inspiration store en sindsdien zijn alle vestigingen omgebouwd tot het nieuwe concept. De inspiration store biedt haar klanten meer een ervaring, er is meer ruimte voor inspiratie en gezelligheid. In de stores worden regelmatig workshops gegeven door de interieur-specialisten en in een aantal vestigingen bevindt zich het Goossens Café, waar klanten de beleving kunnen laten bezinken en er een gezellig dagje uit van kunnen maken.

Bij de vestigingen van de meubel- en slaapzaak zijn sinds de ombouw nieuwe dingen te vinden als trendvakken, waarin je de nieuwste inrichtingtrends kunt bekijken in een nagebootst stuk woon- of slaapkamer. Er is ook een LED verlichtingsplein opgezet, waar je gemakkelijk in een oogopslag alle lampen en lichten kunt bekijken en beoordelen. Ten slotte zijn er overal in de winkels iPads te vinden waarop je informatie en voorraden van producten kunt bekijken en zelfs bestellingen kunt doen.

In dezelfde periode zette de keten groot in op het efficiënter maken van het bezorgsysteem en de logistiek via nieuwe software. Het rijgedrag van de chauffeurs wordt gemonitord en geanalyseerd, met de bevindingen daarvan wordt er advies gegeven over hoe de bezorging tot minder CO2-uitstoot kan leiden. Vernieuwen en doorontwikkelen van het bedrijf en de formule wordt door deze keten zeer op waarde geschat en de keten is aangesloten bij de organisatie Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Vanaf 2019 worden de inspiration stores opnieuw ingericht. In het nieuwe concept zal de winkel zich nog meer focussen op het inspireren van mogelijke klanten. De collectie wordt onderverdeeld in vier verschillende stijlen waar alle producten in te passen zijn: stijlvol, landelijk, urban industrieel, elegant chic en modern design. Alle winkels worden op deze manier ingericht en krijgen allemaal een koffiebar, aangezien dit element zeer succesvol is gebleken. Daarnaast zal er veel ingezet worden op het digitaliseren van de shop-ervaring van klanten en ook uitbreiding van het aantal vestigingen staat op de planning.

Webshop, online bestellen en bezorgen

Alle meubels en accessoires uit de winkel zijn ook aan te schaffen via de webshop van Goossens Wonen & Slapen. Je kunt zowel in de winkel als online kiezen voor thuisbezorging, de standaard levertijd in Nederland ligt binnen 2 tot 5 werkdagen. De meubelketen levert ook in België én in Duitsland, voor die gebieden ligt de bezorgtijd iets hoger.

Natuurlijk is het mogelijk om meubels aan te passen aan je eigen specifieke wensen, in dat geval is de levertijd langer. Houd contact met je vestiging of log in in de online omgeving MijnGoossens om de status van je bestelling in de gaten te houden. Ook is het een optie om lang voor levering een bestelling te plaatsen, als je 25% van je bestelbedrag hebt aanbetaald heb je recht op drie maanden gratis opslag. Heb je 100% van het bestelbedrag aanbetaald, dan slaat de meubelzaak je bestelling een jaar gratis voor je op en kun je zelf aangeven wanneer je je meubels geleverd wil hebben.

Bezorging in Nederland is helemaal gratis! Kleine producten worden met PostNL tot over de drempel bezorgd, voor grotere stukken bezorgt de keten zelf. Ook worden heel veel artikelen gratis voor je gemonteerd, vraag in de winkel, telefonisch of via de chat na of de montageservice voor jouw artikel ook is inbegrepen.

Gratis inruilservice

Vervang je een Goossens meubel voor een nieuwe? Dan kun je ook gebruikmaken van de gratis inruilservice. Bij het afleveren van je nieuwe meubel nemen de bezorgers kosteloos je oude meubel weer mee terug. Die wordt dan gedoneerd aan Moved for All Nations, een organisatie die in het buitenland kindertehuizen voorziet van fijne, comfortabele tweedehands meubelen. Oude matrassen worden op milieuvriendelijke manier gerecycled. Ook meubels en matrassen die niet bij de keten vandaan komen kun je inruilen, daar betaal je dan wel een meerprijs van €79,- voor.

Wist je dat Goossens...

  • Een familiebedrijf is? In 1954 startten Mien en Bert Goossens met huis aan huis verkopen van textiel. Daarna namen René en Margareth het roer over, sinds kort zijn het Maayke en Bart die de boel runnen.
  • Bijna twintig filialen heeft over heel Nederland en in België?
  • Ook in Duitsland en België bezorgt?
  • Alle meubels gratis bezorgt en de meesten ook gratis monteert? Ook als je op een hogere verdieping woont is het helemaal gratis, de keten zorgt voor een gratis meubellift, dat is nou zorgeloos interieurshoppen!