Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Kwaliteitparket

Kwaliteitparket

Kwaliteitparket folders en aanbiedingen

Er is op dit moment geen actieve folder.

Vind een Kwaliteitparket bij jou in de buurt

Vul je postcode in om vestigingen te zien.

Wie is Kwaliteitparket?

Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partner showrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. 

Door grote volume afnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkrijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan de eindgebruiker. Hiernaast bezuinigen wij op personeel, boekhoud en marketingkosten door deze werkzaamheden als gezin te bewerkstelligen. Wij werken dus met het gehele gezin voor u!.

Vanwege de nauwe samenwerking met buitenlandse fabrikanten en groothandels kunnen wij een goede, maar vooral, een constante kwaliteit vloerhout (parket), parket lijmen, ondervloeren, plinten, bewerkingen, afwerkingen en onderhoudsmiddelen te bieden. Wij kunnen u vele soorten vloerhout aanbieden tegen zeer scherpe prijzen, een aantal van deze houtsoorten hebben wij op voorraad. Ook bieden wij u een groot scala voordelige restpartijen houten vloerdelen van hoge kwaliteit.

Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven door heel Nederland. Kwaliteitparket is een bedrijf dat garant staat voor het leveren van een hoge kwaliteit en service tegen gegarandeerd de scherpste prijzen. U mag dan ook een hoop van ons verwachten.

Wat biedt Kwaliteitparket de klant?

Kwaliteitparket is de grootste online aanbieder van Parketvloeren, PVC-vloeren, Laminaat Vloeren, Ondervloeren, Plinten, Parketlijmen, Parketolie, Parketlak, Vloer onderhoud, Gereedschappen en overige toebehoren voor vloeren in Nederland. Kwaliteitparket staat garant voor de beste kwaliteiten, de scherpste prijzen op internet! en een zeer snelle en correcte afhandeling van uw online order. Als u meer informatie wenst over het betalen en verzenden van producten, klik hier.

Naast het leveren van de beste kwaliteiten producten tegen de laagste prijzen staan wij garant voor de beste services en garantievoorwaarden. Hier leest u meer over onze Service en Garanties..

Het Houten vloeren aanbod

Het aanbod van de verschillende soorten hout is groots: zo kunt u bij ons kiezen uit Afzelia, Afrormosia, Eiken, Essen, Jatoba, Grenen, Kempas, Merbau, Sucupira(zwarte kabbes), Kambala/iroko, Mahonie, Maple, Wengé en nog vele andere houtsoorten. In het algemeen geldt dat de duurdere vloeren hardere houtsoorten zijn en zij dus beter bestand zijn tegen beschadigingen. Bovendien kunnen wij deze houtsoorten leveren in verschillende uitvoeringen allen verschillend in; samenstelling plank, dikte toplaag, breedte, bewerking en afwerking. Op aanvraag kunnen wij vrijwel alle mogelijke parketvloeren leveren. Niet alle vloeren staan ook op de website. Tevens ontvangt u van ons een garantie op uw houten van 5 jaar!, lees meer over deze garanties.

Waarom kiest u voor Kwaliteitparket?

  • Kwaliteitparket staat bekend om haar uitstekende service! Bekijk hiervoor ook onze reviews.
  • Kwaliteitparket rekent zeer lage prijzen door deels eigen productie en import. 
  • Bij Kwaliteitparket kunt u houten vloeren en parketvloeren zien, horen en voelen in onze showroom. 
  • Kwaliteitparket heeft uitgebreide vakkennis over lamelparket en massieve vloerdelen, tapis en patroon parketvloeren. 
  • Kwaliteitparket staat garant voor een snel levering. 1-14 werkdagen (incl alle bewerkingen) 
  • Kwaliteitparket werkt samen met schaverijen in geheel Europa Waardoor wij altijd de mooiste producten kunnen leveren. (ook de restpartijen) 
  • Geweldige referenties, Vooruitstrevende samenwerking voor bedrijven. 
  • Kwaliteitparket neemt graag het gehele proces van inmeten, plaatsen, bewerken en afwerken uit handen.
  • Altijd passende aanbiedingen voor een passende vloer.