Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwste folders Murprotec

Murprotec

Op zoek naar de nieuwste folder van Murprotec? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 5 jul. - 31 dec. 2022. Klik hieronder snel de Murprotec folder aan voor alle informatie.

Murprotec

Murprotec folders

Murprotec

Bij ons vind je altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van Murprotec. Bekijk de folder en mis geen enkele aanbieding. Bespaar direct en bekijk de folder.

Deze Murprotec folder is geldig tot zaterdag 31 december.

Bekijk actuele folder

Andere Bouwmarkt winkels in de buurt

Murprotec heeft de definitieve oplossing voor uw problemen met schimmel, condens of vocht. Vaste prijs, heldere planning en tot 30 jaar garantie. Vraag een gratis analyse aan. Persoonlijke Service. Oplevering Gecertificeerd. Tot 30 Jaar Garantie. Altijd een vaste prijs.

Wie zijn wij? Meer dan 65 jaar ervaring tot je dienst Murprotec werd in 1954 opgericht in Groot-Brittannië. Het bedrijf groeide geleidelijk aan uit tot de Europese leider op het gebied van vochtbestrijding. Zijn specialiteiten? Capillair vocht, condensatie, luchtbehandeling en het waterdicht maken van ondergronds metselwerk. In verschillende Europese landen geeft Murprotec advies en ontwikkelen ze unieke processen die ze toepassen. Nergens anders ter wereld genieten klanten de steun van zo een ruime ervaring. sinds 1954 Permanent onderzoek om je steeds van dienst te zijn en alle soorten vocht te behandelen Murprotec onderscheidt zich door: • De diversiteit van de diagnoses die wij iedere dag weer stellen in Europa. • De complexiteit van de duizenden woningen die we ieder jaar terug gezond maken. • Het onderzoek dat we verrichten in samenwerking met universiteiten en chemische bedrijven. • Gekwalificeerd personeel dat grondig wordt opgeleid en permanent wordt bijgeschoold. • Producten op basis van de laatste technische ontwikkelingen (siliconen micro-emulsies op waterbasis, luchtbehandeling, enz.) • De meest uitgebreide garanties op de markt.