Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwste folders Sock My Feet

Sock My Feet

Helaas, op dit moment staat er geen folder van Sock My Feet voor je klaar met aanbiedingen.

Sock My Feet

Andere Mode winkels in de buurt

#THESOCKMAKER | YOU'VE GOT GUTS

Welkom in de wereld van de lekkerste sokken met de tofste prints. Hier vind je een verscheidenheid aan sokken voor mannen en vrouwen met hoogwaardige geprinte designs. Gemaakt van het beste katoen, met naadloze tenen en 360 graden fotoprints! De uitdagende en opvallende prints zijn headturners. Met alle gevolgen van dien.

Maar met jouw dosis zelfvertrouwen kan jij die verantwoordelijkheid toch makkelijk aan?

NIEUW SOKKENMERK: SOCK MY FEET

Het nieuwe Nederlandse sokkenmerk Sock My Feet heeft op maandag 21 mei 2018 haar officiële website gelanceerd. De sokken zijn eigenzinnig, stijlvol en uniek.

In de winter van 2017 besluiten drie vrienden om extravagante sokken te maken. Ze willen de alledaagse sok transformeren van accessoire tot wezenlijk onderdeel van een outfit. Met het gedurfde en soms brutale karakter van Sock My Feet, is dat goed gelukt. De sokken zijn gemaakt van zacht katoenen en door de zelfontwikkelde deep print-techniek blijft de afbeelding behouden tijdens het dragen. Het Nederlandse merk speelt slim in op de trend van aparte sokken die overal bij gedragen worden: in pumps, sliders, nette schoenen en ga zo maar door.