Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Stadshart Amstelveen

Helaas, op dit moment staat er geen folder van Stadshart Amstelveen voor je klaar met aanbiedingen.

Stadshart Amstelveen

Andere Warenhuis winkels in de buurt

1950 - 1960

Winkels met bovenwoningen aan de Rembrandtweg zijn in de jaren vijftig de eerste aanzet geweest voor het huidige Stadshart Amstelveen. In de jaren zestig werd winkelcentrum Het Binnenhof geopend, één van de eerste moderne winkelcentra in Nederland. Amstelveen kreeg ook landelijke bekendheid met de staande Meanderflats van architect Arthur Staal langs Rijksweg A9. In de daarop volgende jaren 70 werd het het V&D-warenhuis en het Cultureel Centrum aan Plein 1960 gerealiseerd.

1988 - 1989

In 1988 werd Het Binnenhof overdekt en in het daarop volgende jaar startte het project tot vernieuwing en uitbreiding van het Stadshart. Het doel van dit project was om de vier aparte winkelgebieden tot een winkelcentrum te maken en te zorgen voor meer levendigheid met horeca, een poppodium en het concentreren van diverse culturele functies aan het Stadsplein.

1993 - HEDEN

In 1993 werd een publiek private samenwerking opgericht ter ontwikkeling en realisatie van het plan Stadshart Amstelveen welke in 1998 is opgeleverd. In 2008 hebben we het 10-jarig jubileum van Stadshart Amstelveen gevierd. Tot op de dag van vandaag wordt er continue gewerkt aan een nog stijlvoller en completer winkelaanbod voor de bezoekers.


Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.