Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwste folders Phone House

Phone House

Helaas, op dit moment staat er geen folder van Phone House voor je klaar met aanbiedingen.

Phone House

Andere Elektronica winkels in de buurt

Phone House - Onafhankelijk advies voor een juiste keuze

Phone House biedt je graag hulp bij het uitkiezen van een telefoon en/of abonnement dat het beste bij jou past. Phone House is niet gebonden aan een merk telefoon of bepaalde provider, waardoor ze de beste prijs kunnen bieden. De medewerkers helpen je graag bij het vergelijken en adviseren bij je keuze.

Wie of wat is de Phone House eigenlijk?

Dit van oorsprong Engelse bedrijf met inmiddels vestigingen door heel Europa is ooit opgestart door Charles Dunstone. In 1989 begon hij het bedrijf met een kleine 7000 euro spaargeld in Londen onder de naam Carphone Warehouse. Het bedrijf groeide voorspoedig en breidde uit naar Europa. Op dat moment veranderde de keten de naam in The Phone House.

Sinds 2011 heeft het bedrijf verschillende vestigingen in Europa afgestoten. Zo werden alle Belgische filialen verkocht en overgenomen door Belgacom. In datzelfde jaar werd de naam veranderd in Phone House.

In 2014 kwam het moederbedrijf Carphone Warehouse met de overgebleven Europese Phone House filialen in handen van het Britse Dixons Carphone Group. Een jaar later werden de Nederlandse vestigingen van Phone House op hun beurt weer overgenomen door Relevant Holdings. Dit bedrijf is ook eigenaar van de vestigingen van Dixons, MyCom en iCentre.

Op een gegeven moment ging het niet zo goed met de telecom tak van het bedrijf waardoor Relevant Holdings faillissement moest aanvragen voor The Phone House Netherlands BV, The Phone House Retail BV en Typhone E-Concepts BV. Dit faillissement had betrekking op maar liefst 144 winkels. Onder deze Phone House winkels zaten ook franchisenemers, die gelukkig buiten het faillissement gehouden konden blijven.

De problemen waren volgens de directie vooral te wijten door de slechtere verkopen dankzij de toenemende concurrentie van de providers die zelf abonnementen met telefoons gingen verkopen en de veranderingen in de wet die het aanbieden van ‘gratis’ smartphones aan banden ging leggen. Dit was omdat bleek dat mensen vaker in betalingsproblemen kwamen door de duurdere telefoons en abonnementen.

De overgebleven franchisehouders hebben zich verenigd in een coöperatie en bleven de naam Phone House voeren. Dit heeft ervoor gezorgd dat de Phone House inmiddels weer 94 winkels heeft in Nederland.

Wat doet Phone House eigenlijk voor jou

Er zijn natuurlijk meerdere aanbieders van abonnementen en smartphones en de daaraan gerelateerde zaken. Het unieke van deze keten is dat ze je onafhankelijk advies kunnen bieden. De winkels hebben aanbiedingen van verschillende providers zoals bijvoorbeeld KPN, Ziggo en T-Mobile. Zo kun je onderling vergelijken en makkelijk bekijken welk pakket voor jou het beste is. Je kunt dat via de website doen, maar als je liever persoonlijk advies hebt kun je altijd naar een van de vestigingen van Phone House gaan. De medewerkers helpen je graag met het kiezen.

Problemen met het overzetten van je contacten of foto’s?

Voordeel van het bezoeken van een van de filialen is dat ze je gelijk kunnen helpen met het installeren van je smartphone of tablet. Ze zijn van alle merken op de hoogte, of je nu een Samsung, Huawei of iPhone hebt. Ook met tablets van verschillende merken kunnen deze medewerkers je prima van dienst zijn.

Superfijn is bijvoorbeeld dat ze je kunnen helpen bij het overzetten van data van je ene smartphone telefoon naar je nieuwe telefoon. Je moet er toch niet aan denken dat je al je contacten, gesprekken en foto’s kwijt bent!

Simkaart op maat maken

Als je alleen een sim-only abonnement afsluit kunnen kan deze ook op maat gemaakt worden voor je huidige telefoon. De medewerkers kunnen hem desgewenst speciaal op maat knippen als je nieuwe simkaart niet past.

Een duurzame telefoon is een refurbished telefoon

Naast abonnementen en simkaarten voor smartphones heeft Phone House veel meer te bieden. Dat ze accessoires voor smartphones aanbieden is misschien niet heel bijzonder, maar wist je dat je ook voor refurbished telefoons bij ze terechtkan? Onder het merk Encore bieden ze gereinigde, geteste en volledig nagekeken smartphones aan. Je kunt ze zowel met als zonder abonnement kopen. Deze telefoons hebben een volledige garantie van 2 jaar. Wel heel fijn als je wel een goed werkende telefoon wil hebben maar niet altijd het nieuwste van het nieuwste wil hebben. Het is een goedkopere, maar misschien belangrijker nog: ook een duurzamere oplossing. Er wordt best behoorlijk wat afval geproduceerd bij het maken van smartphones.

Tips om langer plezier te hebben van je smartphone

De levensduur van de batterij van je telefoon kun je verlengen door rekening te houden met de volgende zaken:

  • Wacht niet met opladen van je telefoon tot hij helemaal leeg is. De batterij van je telefoon kan erg slecht tegen volledig ontladen. Als je op zo’n 40% zit is het al beter om het je telefoon aan de oplader te leggen.
  • Gebruik geen snellader. De snellader produceert extra warmte waar je batterij slecht tegen kan.
  • Bewaar je telefoon niet op een warme plek, dat is ook slecht voor je batterij. Heb je je telefoon dus constant in je zak zitten, dan kan dat bijvoorbeeld invloed hebben op de levensduur van je batterij.
  • Laat je smartphone niet te lang aan de oplader zitten als hij vol is. Dat kan de capaciteit van je batterij aantasten.

Het verschil dat je maakt met het slimmer opladen van je telefoon kan wel 2 jaar zijn. Gemiddeld gaat een batterij van een smartphone 4 jaar mee. Ga je niet zuinig om met je batterij, dan kan het zijn dat je batterij na 3 jaar al de geest geeft. Let je wel op bij het opladen, dan kan je batterij het wel 5 jaar volhouden. Beter voor je portemonnee en voor het milieu.

Is je telefoon snel leeg? Dan kun je de volgende instellingen op je telefoon instellen om je batterij te sparen:

  • Er is een energiezuinige stand op je telefoon. Geen zorgen; je apps en meldingen komen gewoon door. Bij de iPhone houdt dit bijvoorbeeld in dat je apps (zoals de Reclamefolder app) niet op de achtergrond ververst worden en je fotostream van iCloud niet gesynchroniseerd wordt. Ook worden sommige visuele effecten uitgeschakeld. Maar alle belangrijke functies blijven uiteraard ingeschakeld.
  • Kies een donkere achtergrond afbeelding in plaats van een lichte. Dat kost echt minder energie.
  • Verlaag ook meteen de helderheid van je scherm. Dat kost ook veel energie van je batterij.
  • Tot slot de meest besparende tip: Laat je telefoon zo snel mogelijk op automatisch slot gaan als je je telefoon niet gebruikt. Dat kan zorgen dat je batterij wel 50% langer mee gaat voordat je hem opnieuw moet opladen.

Als je telefoon kuren gaat vertonen, ga dan altijd na of hij nog te repareren valt. De meeste reparaties vallen tussen de €40,- en de €100,-. Nog altijd goedkoper dan een nieuwe telefoon. Bij Phone House kunnen helpen de medewerkers je ook graag met het opschonen en optimaliseren van je telefoon als hij langzamer wordt of kuren begint te vertonen. Ga dan met je telefoon naar een van de Phone House vestigingen, daar vertellen ze je meer over hoe je het beste met je telefoon kunt omgaan en de levensduur ervan kunt verlengen. Gooi je telefoon nooit bij het afval. De batterij in je telefoon is chemisch afval. Er zijn ook projecten die je gebruikte telefoon weer bruikbaar proberen te maken voor landen in Afrika zodat ze daar een tweede leven krijgen en bereikbaarder worden voor mensen met een klein budget. In mobiele telefoons wordt coltan gebruikt. Of lever hem in bij voor goed doel waar ze de grondstoffen die gebruikt worden in telefoons hergebruiken. Deze grondstoffen worden vaak gedolven in kwetsbare gebieden. Veel minder belastend voor dier en milieu.

Verzekeren van je smartphone is best nuttig!

Maar je kunt nog zo zuinig met je telefoon omgaan, een ongelukje is snel gebeurd. Phone House heeft ook een afdeling waar je je smartphone kunt verzekeren tegen val-, stoot- en waterschade. Maar denk ook aan andere problemen als diefstal en wifi problemen. Andere veel voorkomende problemen zijn kapotte oplaadpoorten of een kapotte batterij. De premie is afhankelijk van de waarde van je smartphone. Dat bepaald ook het eigen risico wat je moet betalen in geval van reparatie.

Meer dan een Phone House

Naast telefoons biedt deze keten ook pakketten voor internet, televisie en telefonie aan. Je kunt de pakketten van Ziggo, KPN en T-Mobile rustig vergelijken en een keuze maken welk pakket het beste bij jouw wensen aansluit. Het is vrijblijvend en je zit nergens aan vast.

Smart Home: Het Huis van de Toekomst is niet zo ver weg meer

Als je een keuze hebt gemaakt en je kijkt graag tv dan kan Phone House je de ultieme internet of tv ervaring bieden met een aantal ‘Smart Home’ producten. De definitie van ‘Smart Home’, ook wel ‘Huis van de Toekomst’ genoemd houdt het volgende in: In een Smart Home zijn allerlei elektronische apparaten met elkaar gekoppeld en kunnen met elkaar communiceren. Dat gaat op dit moment nog meestal via wifi of bluetooth.

Er gaat al best wel wat via je smartphone via een app. Bijvoorbeeld het instellen van je thermostaat op afstand. Het is niet alleen gemakkelijker maar ook energiezuiniger. Maar ook beveiliging, zoals beveiligingscamera’s die je op afstand kunt besturen en de beelden ervan op je telefoon kunt bekijken. En zeker niet minder populair: Ouderlijk toezicht van de (spel)computers door middel van in- en uitschakelen van internettoegang. Bekender bij de meeste mensen zijn wel de Smart verlichting LED lampen die je kunt bedienen via je telefoon. De kleur, lichtsterkte en zelfs ‘standaard’ sfeer instellingen kun je instellen via je telefoon.

Grappig voorbeeld is een camera die je in je koelkast kunt plaatsen. Elke keer dat je de koelkast opent, maakt deze een foto van de inhoud en stuurt die naar je smartphone. Als je dan boodschappen gaat doen weet je precies wat je nog in je koelkast hebt liggen. Dat noem je Retrofitting: een ‘dom’ apparaat Smart maken!

Het belangrijkste voordeel is dat het naast tijd, energie en daarmee ook geld bespaard. Phone House heeft een aantal Smart Home producten in het assortiment die je het leven makkelijker kunnen maken. Wil je zeker weten of je huidige smartphone deze Smart Apps ondersteunt, informeer dan even bij de medewerkers. Zij zijn op de hoogte van de laatste nieuwtjes en weten precies wat je minimaal nodig hebt voor jouw ‘Smart Home’.

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er bij Phone House gebeurd en de acties en aanbiedingen die ze hebben? Bekijk dan de Phone House folder die ze regelmatig uitbrengen. Omdat ze onafhankelijk zijn van telefoonproviders kunnen ze vaak scherpe aanbiedingen doen dus het is zeker de moeite waard om op de hoogte te blijven.

Meest gestelde vragen

1. Kan ik ook online bestellen?

Ja, dat kan. Het is alleen niet mogelijk om je bestelling thuis te laten bezorgen. Je bestelling kun je afhalen in een van de 94 filialen.

2. Hoe kan ik bestellen?

Als je je product op de website van de Phone House hebt uitgezocht kun je tijdens het bestellen aangeven in welke winkel je de bestelling wilt afhalen. Je krijgt dan vervolgens een bevestiging van je bestelling. De aangegeven winkel zal dan contact opnemen over de afhandeling van je bestelling. Zijn er kosten aan je bestelling verbonden dan hoef je die pas te voldoen bij het afhalen van je bestelling.

3. Hoe lang duurt het voor mijn bestelling er is?

In principe is alles op voorraad, maar mocht het langer duren, dan stellen ze je daar uiteraard op tijd van op de hoogte. Mocht iets uitverkocht zijn of niet meer op voorraad zijn is er vaak een mogelijkheid tot een alternatief.

4. Kan ik ook mijn abonnement verlengen bij Phone House?

Ja, dat kan. We hebben aanbiedingen en acties bij alle bekende providers en telefoonmerken. De huidige acties en aanbiedingen vind je hier of bekijk de folder.

5. Kan ik hier ook voor een zakelijk abonnement terecht?

Phone House biedt ook voor ondernemers pakketten en abonnementen. Zowel voor mobiele telefonie als internet. Er zijn zakelijke specialisten die je kunnen adviseren welk pakket het beste bij jouw onderneming past. Omdat je kunt kiezen uit meerdere providers kun je hier prima voor je bedrijf vergelijken en kiezen voor het meest passende zakelijke totaalpakket.

Kortom, zoek je een aanbieder van smartphones, abonnementen en sim-only, bekijk dan regelmatig de aanbiedingen van Phone House. Door hun onafhankelijkheid hebben ze de keuze uit meerdere abonnementen bij verschillende aanbieders in combinatie met een nieuwe of refurbished telefoon. Je kunt deze rustig vergelijken en kijken wat het beste bij jou past, waardoor je altijd wel tot een goede deal komt.