Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Toolstation

Toolstation

Toolstation folders en aanbiedingen

Er is op dit moment geen actieve folder.

Vind een Toolstation bij jou in de buurt

Vul je postcode in om vestigingen te zien.

Toolstation is de snelst groeiende leverancier van professionele gereedschappen, accessoires en bouwproducten. In de meer dan 50 winkels door het hele land hebben zij het grootste deel van het assortiment van ruim 12.000 producten op voorraad. Dit alles voor een goede prijs. Klanten kunnen langskomen in de winkel of bestellen uit de catalogus, via de website of telefonisch via de klantenservice. Online bestellingen kunnen al na 10 minuten afgehaald worden in de winkel.

Over Toolstation

Toolstation is een snelgroeiende bouwmarkt en leverancier van gereedschappen, accessoires en bouwproducten voor de echte doe-het-zelf klusser. In de meer dan 50 winkels door het hele land kun je kiezen uit meer dan 12.000 artikelen! En wie online bestelt, kan het al na 10 minuten afhalen in de winkel.

Wil je weten waar een vestiging bij jou in de buurt zit? Bekijk dan hier het complete overzicht van alle Toolstation locaties.

Toolstation folder

Eens in de 2 maanden verschijnt de nieuwste Toolstation folder online. Wanneer deze te bekijken is, vind je voor alle mogelijke klussen het gereedschap dat jij nodig hebt. Je kunt bij Toolstation aan de slag met de beste producten, voor lage prijzen. Zo zijn er A-merken als Bosch en Makita en weet je door al hun deals dat je nooit teveel voor materialen betaalt.

Door de Toolstation folder in alle rust door te lezen, mis je geen enkele aanbieding. Op die manier wordt klussen niet alleen leuk, maar ook voordelig. Let dus goed op wanneer artikelen het etiket van ‘deal’ krijgen.

Toolstation aanbiedingen

Wie in de folder of catalogus kijkt, ziet dat er meer dan voldoende Toolstation aanbiedingen zijn om van te profiteren. Vooral online is snel te zien wanneer producten allemaal korting krijgen. Gereedschappen, kleding, ijzerwaren, elektra. Alles wat jij maar nodig hebt, is online, telefonisch of in de winkel verkrijgbaar. Let dus goed op de aanbieding, zodat je goedkoop en die ene klus kunt beginnen.

Wil je als eerste alle Toolstation aanbiedingen doornemen? Meld je dan aan op Reclamefolder.nl en krijg een melding wanneer de nieuwste folder beschikbaar is. Zo ben je volledig op de hoogte en ben je er snel bij als er sale of outlet is.

Toolstation sales en outlets

Wanneer Toolstation sale heeft, kun je bij 1 van de outlet stores voor hoge kortingen alles wat je nodig hebt ophalen. Bestellen is super eenvoudig en dankzij de goede service van het personeel, weet je zeker dat je vindt waar je naar op zoek bent.