Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwste folders Tuincentrum De Boet

Tuincentrum De Boet

Helaas, op dit moment staat er geen folder van Tuincentrum De Boet voor je klaar met aanbiedingen.

Tuincentrum De Boet

Andere Tuin & Dier winkels in de buurt

Tuincentrum De Boet in Hoogwoud is een begrip in Noord-Holland en ver daar buiten. Al meer dan veertig jaar komen tuinfans, doe-het-zelvers, woonliefhebbers, dierenvrienden en iedereen die het leuk vindt om lekker rond te struinen naar ons gezellige tuincentrum.

Bij Tuincentrum De Boet vind je alles voor je huis en tuin en nog veel meer. Van kamerplant tot hondenmand, van cirkelzaag tot beukenhaag, van vogelhuis tot afvoerbuis, van zijden bloem tot herfstpompoen, van lampenkap tot zoldertrap… Je kunt het werkelijk zo gek niet bedenken of wij hebben het. En omdat we veel rechtstreeks inkopen, is alles ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd.

Tuincentrum De Boet is altijd in beweging en verandert met de seizoenen mee. In het voorjaar word je vrolijk van de vele lentebloeiers, in de zomer komen bezoekers van heinde en verre naar onze tuinmeubelshow, in het najaar is Tuincentrum De Boet gehuld in herfstkleuren en in de winter luiden we het jaar feestelijk uit met onze spectaculaire kerst show. Een bezoek aan Tuincentrum De Boet is dus elke keer wéér een belevenis.

En er is nog zoveel meer! Vaste planten, woonaccessoires, bouwmarkt… en ons tuincafé niet te vergeten. Daar kun je genieten van een lekker kopje koffie of thee, de heerlijkste koeken, gebak en broodjes. En de kinderen? Die vermaken zich prima bij de Boet’s Beestenboel en de Sprookjesboom. Kortom: bij Tuincentrum de Boet kom je ogen en oren tekort.

Dompel je ook eens onder in de wondere wereld die Tuincentrum De Boet heet. Laat je verrassen door onze afwisselende collectie, onze persoonlijke aandacht, de gemoedelijke sfeer en geniet!